"Multikino" – kino māmiņai un mazulim. Marta repertuārs

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Viena no filmām marta repertuārā - Mēs. Ticam mīlestībai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viena no filmām marta repertuārā - "Mēs. Ticam mīlestībai".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.


07. martā "Dzelzs lēdija"

„Dzelzs lēdija” ir apbrīnojams un intīms kinostāsts par Mārgaretu Tečeri (Merila Strīpa), pirmo un līdz šim vienīgo Lielbritānijas sievieti-premjerministri. Neskatoties uz šķiru un dzimumu diskrimināciju, vienai no vispazīstamākajām un visietekmīgākajām 20.gadsimta sievietēm izdevās sasniegt politikas virsotnes, kurās līdz šim dominējuši vīrieši.
Par Tečeres atveidošanu izcilā un godalgotā aktrise Merila Strīpa ir nominēta „Oskaram”.


14. martā "Mēs. Ticam mīlestībai"

Lielbritānijas karaļa Eduarda VIII romāns ar amerikānieti Volisu Simpsoni, kurš satrauca visu sabiedrību. Iepazīšanās brīdī ar princi Eduardu, Simpsone bija precējusies, bet karalim, ja viņš izdomātu ar viņu precēties, būtu jāatsakās no troņa. Taču arī tas nespēja likt šķēršlus viņu mīlestībai.

 


21. martā "Pelnrušķīte"

Filmas varone, Maša Krapivina, pagaidām vēl nav skaistule un viņu nevarētu raksturot kā neaprakstāmi gudru. Parasta meitene, kas, līdzīgi tūkstošiem viņas vienaudžu no visdažādākajām zemes malām, pametusi savu dzimto provinces pilsētiņu, tiecas iekarot Maskavu. Vakaros mācās, bet no rīta līdz vakaram strādā „kaitīgajā ražotnē” – par istabeni ļoti turīgā ģimenē. Zirņus pārlasīt viņai, protams, nenākas, taču darba pietiek: spēj vien rosīties, lai izdabātu valdonīgajai saimniecei un viņas divām izlepušajām meitām.
Savukārt Maša, tāpat kā miljoni citu meiteņu, ir līdz ausīm iemīlējusies populārajā dziedātājā Aleksejā Koroļevičā. Viņa ir Alekseja visfanātiskākā pielūdzēja, diemžēl, bez jebkādām izredzēm iepazīties ar savu sapņu princi. Tomēr – vajag taču tā notikt! – „dižciltīgā” ģimene saņem uzaicinājumu uz balli, pareizāk sakot, slēgto vakaru, kur pulcēsies visa valsts kultūras elite, bet galvenais – tur uzstāsies VIŅŠ!
Kopš šī brīža Maša ir gatava nest jebkādus upurus, lai gūtu iespēju piedalīties šajā pasākumā. Bet kā to panākt? Pelnrušķītei palīgā, protams, nāk pasaku feja Mašas tantes Agnijas, žurnāla „Dzeltenā PRESE” galvenās redaktores, personā. Viņa ir gatava sadabūt „nabagajai radiniecei” kāroto ielūgumu, taču ar vienu noteikumu: Maša dosies uz pasākumu ar sarežģītu un visnotaļ pikantu žurnālistes uzdevumu …

Reklāma
Reklāma

 


28. martā "Mēs nopirkām zvērudārzu"

Biogrāfisks stāsts par Losandželosas žurnālistu Benu, kam ir ķēriens uz piedzīvojumu aprakstiem. Pēc sievas nāves, palicis viens ar dēlu un meitiņu, Bens saprot, ka jāmaina vide un kopā ar bērniem jāatsāk dzīvot no jauna. Viņš pamet darbu pilsētā un iegādājas senu lauku māju. Tās neparastais šarms slēpjas faktā, ka uz piegulošās zemes atrodas privātais zoo. Tajā mitinās pārsimts zvēru, kuriem šeit ir pieredzējuši kopēji un šo, visai kolorīto kolektīvu vada zinošā Kelija. Tieši patlaban ir jāpabeidz zoo atjaunošanas darbi, lai to atkal atvērtu apmeklētājiem, bet Benam nav ne jausmas kas un kā īsti darāms. Kādam jābūt lāča sprostam, kā apkopt slimu tīģeri un ko iesākt ar izbēgušām čūskām? Dēku slejas autoram nu ir iespēja izbaudīt piedzīvojumus savā paša pagalmā un pietiekami laika kļūt par sava pusaugu dēla draugu.

 

Ieskaties: www.multikino.lv