25. februārī mazo slēpotāju slaloma sacensību „Mazais Reinis 2012” otrais posms

Jau šo sestdien, 25. februārī  12:00 Reiņa trasē norisināsies sacensību Mazais Reinis 2012 otrais posms. 

Foto no Reiņa trases arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no "Reiņa trases" arhīva.

 

Sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens mazais slēpotājs – iesācējs, kurš pašu spēkiem var veikt sacensību trasi. Paši mazākie sacensību dalībnieki (0-3 gadu vecuma grupā) trasi drīkstēs veikt vecāku vai citu personu pavadībā. Vienīgais noteikums ir, ka pavadošā persona nedrīkst vest mazo slēpotāju lejā pa kalnu turot rokās, un finiša līniju bērnam ir jāšķērso vienam. 

Sacensības norisināsies AXA Bērnu parkā Reiņa trasē, kur katram dalībniekam būs jāveic viens nobrauciens jautrajā  slaloma trasītē ar laika kontroli. Sacensību dalībnieki tiks dalīti trīs vecumu grupās un ātrākie slēpotāji tiks noteikti pēc uzrādītā laika vienā braucienā. Balvas veiklākajiem slēpotājiem un veicināšanas balvas visiem, kuri piedalīsies sacensībās, dāvās mūsu atbalstītāji : „AXA” un „Rīgas Dzirnavnieks”, „Rīgas Piena Kombināts”, „Gemoss” un „Dienas Deva”, „Egmont Latvija”, „Anvol”, „Sportland”, „Flora Maiznīca” un „Latvijas Valsts Meži’ un „Mammadaba” . Ikvienam sacensību dalībniekam, piedaloties vismaz divos sacensību posms, ir iespēja cīnīties par izveicīgākā slēpotāja titulu sezonas  kopvērtējumā. 

Par jautrību un rotaļām gan mazajiem slēpotājiem, gan viņu atbalstītājiem pirms sacensībām, to norises laikā un gaidot apbalvošanu rūpēsies DJ Žanis un pasaku tēli no Pasaku Nama. 

 

Sacensību programma:

10:00 - 11:30 Reģistrācija, numuru saņemšana, rotaļas un iesildīšanās ar pasaku tēliem no Pasaku nama un slēpošana AXA Bērnu parkā. 

11:50 Visi dalībnieki dodas uz starta vietu, lai veiktu vienu 1 iepazīšanās nobraucienu pa sacensību trasi.

12:00 – sacensību starts. Visi dalībnieki veic vienu braucienu ar laika kontroli.

Reklāma
Reklāma

13:20-14:00 – rotaļas ar pasaku tēliem no Pasaku nama.

14:00 Apbalvošana.

 

Sacensību dalības maksa:

Iepriekš piesakoties  – 4,00 Ls

Piesakoties sacensību dienā – 6,00 Ls


Vairāk informācijas par sacensībām un iepriekš pieteikšanās sacensībām sūtot e-pastu uz juris@reinatrase.lv  vai pa tālruni +37126106405 

28. janvārī tika aizvadīts Mazais Reinis 2012 pirmais posms, kurš pulcēja 38 dalībniekus. Par spīti solītajam aukstajam laikam sacensības izvērtās par jautriem slēpošanas svētkiem ikvienam, kurš bija ieradies piedalīties sacensībās vai atbalstīt sacensību dalībniekus. Fotoreportāžu no sacensību Mazais Reinis 2012 pirmā posma varat apskatīt šeit.

Uz tikšanos sestdien Reiņa trasē!