Ziemas prieki kinopilsētiņā „Cinevilla” kopā ar Sniega cilvēku

Reizē ar sniegu un salu šogad kinopilsētā „Cinevilla” ir ieradies Sniega cilvēks - liels, balts un pūkains. Arī šogad ģimenes gaida aizraujošas un sniegotas atrakcijas ziemas parkā „Sniega cilvēks Cinevillā”.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Kāpēc Sniega cilvēks ir „Cinevillā”? Protams, lai parādītu, kas ir īsti ziemas prieki! Sniega cilvēks uz „Cinevillu” ir atvedis visu nepieciešamo distanču slēpošanai, slidošanai un šļūkšanai ar kamerām, bet viņa palīgi izveidojuši vairākas slēpošanas trases, dabīgā ledus slidotavas, kā arī lielisku kalniņu nobraucieniem ar piepūšamajām kamerām vai ragaviņām, kas patiks gan vecākiem, gan bērniem. Savukārt, inventāra nomas darbinieki ikvienam palīdzēs piemeklēt pareizo slēpju un slidu izmēru gan lielām, gam mazām pēdiņām, lai ziemas prieku baudīšana būtu ne tikai patīkama, bet arī droša. Ikviens car droši ņemt līdzi arī savu ziemas inventāru, slidas vai ragaviņas un baudīt visuas ziemas parka piedāvātās atrakcijas.

 

Šis parks ir Sniega cilvēka lepnums, jo tas ir vienīgais ziemas parks visā Baltijā, kas savu mājvietu atradis īstas kino pilsētas teritorijā. Pie tam viena no slidotavām atrodas „Cinevillas” arēnā, kas nozīmē, ka tā ir Latvijā vienīgā dabīgā ledus slidotava iekštelpās.

 

Pēc kārtīgas un aktivitāšu pilnas atpūtas ikviens ir aicināts sasildīties, iestiprināties un atgūt spēkus „Cinevillas” krogā, savukārt, ja parks ir tik ļoti iepaticies, ka negribas braukt mājās, omulīgā un viesmīlīgā viesnīca „Hotel Cinevilla” labprāt izmitinās ikvienu nogurušo atpūtnieku. Arī Sniega cilvēks tur nakšņo, jo viņam tur ļoti patīk. Bet neuztraucieties, viņš nekrāc! Arī ar humora izjūtu viņam arī viss kārtībā – viņš nepavisam neņem ļaunā, ja kāds, viņu ieraugot, vispirms nobīstas – drīz vien visi tāpat uzzina, ka viņš ir ļoti labsirdīgs.

 

Atmosfēra kinopilsētā ir brīnišķīga - skan mūzika, smaržo Cinevillas kroga gardumi un, ja apmeklētāji ir ieradušies jau pēc saulrieta, visa ziemas parka teritorija tiek skaisti apgaismota. 

Reklāma
Reklāma

Kāds Sniega cilvēka ziemas parka apmeklētājs nesen teica: „Jāuzmanās, lai neapsaldēt zobus, jo visu laiku gribas smaidīt!”

 

Meklē ziemu „Cinevillā”!

 

Ziemas parks „Sniega cilvēks Cinevillā” atrodas Tukuma novada Slampes pagastā, visā kinopilsētiņas „Cinevilla” teritorijā. Plašāka informācija pieejama ziemas parka mājas lapā www.sniegacilveks.lv.


Izmanto iespēju sadarbībā ar “Pērkam Kopā”! Iegādājies kuponu distanču slēpju, slidu vai  šļūkšanas kameru nomai ar 50% atlaidi!

http://www.perkamkopa.lv/product/1424/