Paši bijām un tev arī iesakām! Picērija "Miza"

Jaunai, aktīvai ģimenei ar maziem bērniem bieži nākas saskarties grūtībām, vienojoties par kopīgu ģimenes atpūtu - vietu, kur aiziet, it kā netrūkst, bet atrast kaut ko, kur justies pietiekami ērti un brīvi, pie tam atbilstīgi visas ģimenes vēlmēm, dažreiz ir īsta neiespējamā misija.

Picērija atrodas Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 93.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Picērija atrodas Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 93.

Tējnīcas vai kafijas bodītes ir labas ar to zemo cenu politiku, taču nepiedāvā plašu ēdienkarti, savukārt restorāni nereti ir pārāk dārgs prieks, ja izklaidēties vēlas visa ģimene. Kur atrast mājīgu vietu, kur vienlīdz gaidīti ir kā pieaugušie, tā bērni, kas piedāvā modernu un acīm tīkam interjeru, nepiespiestu atmosfēru un, galvenais, maltīti visām gaumēm par pieņemamu cenu? Izrādās, kompromiss ir un tas nemaz nav jāmeklē tālu. Viena no šādām vietām – picērija “MIZA” Rīgā, Barona un Tallinas ielas stūrī.

Komforts, lieliska atpūta, augstvērtīgs ēdiens un, protams, lieliskās ECO-picas ir "MIZA" galvenie trumpji.

Picērija „MIZA” ir lieliska vieta atpūtai kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ar nepiespiestu, bet moderni māksliniecisku interjeru mierīgos toņos un ļoti ērtām mēbelēm. Picērijas plašā ēdienkarte ir veidota, izmantojot garšīgus, veselīgus un Latvijā audzētus produktus bez konservantiem, ko papildina atbilstoši piemeklēta dzērienkarte visām gaumēm. Komforts, lieliska atpūta, augstvērtīgs ēdiens un, protams, lieliskās ECO-picas ir "MIZA" galvenie trumpji.

Visas gardās, sātīgās un dažādām gaumēm atbilstošās ECO-picas ir gatavotas no dabīgām, Latvijā audzētām un pieejamām izejvielām, kas nesatur konservantus un neveselīgas piedevas. Picērijā uz vietas gatavo gan mīklu, gan svaigu „Marinaras” mērci, tāpēc nebūs jāuztraucas, ka mazajiem ēdājiem varētu rasties alerģijas no nezināmām E vielām – pavāri pārzina katru ēdiena gatavošanas soli un sastāvdaļu un ar prieku dalīsies savās zināšanās arī ar jums.

Visas gardās, sātīgās un dažādām gaumēm atbilstošās ECO-picas ir gatavotas no dabīgām, Latvijā audzētām un pieejamām izejvielām, kas nesatur konservantus un neveselīgas piedevas.

Reklāma
Reklāma

Mammas un tētus „MIZA” iepriecinās ar gardiem gaļas, zivs un dārzeņu ēdieniem, sākot no viegliem salātiem un zupām un beidzot ar kārtīgiem otrajiem ēdieniem vai uz vietas gatavotiem burgeriem.

Picērijā „MIZA” sev sirdij vistuvāko atradīs ikviens apmeklētājs ar lielāku vai mazāku vēderiņu, jo picērija piedāvā kvalitatīvu un ekoloģiski augstvērtīgu ēdienu. Bet pats galvenais – šeit valda brīva, jautra un draudzīga atmosfēra, tāpēc ikviens šeit jutīsies gaidīts un aprūpēts!

Neliels ieskats picērijas "MIZA" piedāvājumā:

•  Fritēti sīpolu gredzeni, gardi, uz vietas gatavoti burgeri vai vistu spārniņi BBQ glazūrā un "Lāčplēša" alus sporta vakariem kopā ar draugiem
•  Tomāti ar mozzarella sieru un garšaugu pesto un aromātisks baltvīns vieglām vēlajām brokastīm ar draudzenēm
•  Grieķu salāti, tomātu krēmzupa un grillēta cūkgaļas karbonāde ar piedevām sātīgai maltītei pusdienu pārtraukumā
•  Bērzu sula vai bērzu sulas vīns, Veselības salāti un gardās ECO-picas tiem, kam sirdij tuvs ekoloģiski tīrs ēdiens
•  Dažādas pastas, Vistbugers ar fritētiem kartupelīšiem un salātiem, dabīgās augļu sulas vai atspirdzinošie dzērieni un sātīgs saldējuma kokteilis vakariem kopā ar ģimeni un bērniem

Izmanto iespēju sadarbībā ar “Pērkam Kopā”! Iegādājies gardās EKO picas ar 50% atlaidi!

http://www.perkamkopa.lv/product/1419/

Picērija atrodas Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 93. Darba laiks: pirmdienās – ceturtdienās 10:00-22:00, piektdienās, sestdienās 10:00-23:00.