"Multikino" – kino māmiņai un mazulim. Februāra repertuārs

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

01. februārī "Alvins un burunduki"

Alvins ar brāļiem Teodoru un Saimonu bauda pelnītas brīvdienas uz kruīza kuģa kopā ar burunduku meiteņu trijotni un Deivu. Bezrūpīgās izklaides nedaudz pierimst, kad burunduku kompānija nokļūst aiz borta un ir spiesti meklēt patvērumu uz vientuļas salas. Tomēr izrādās, ka tā spēj piedāvāt vairāk prieka nekā varētu cerēt. Kad pirmais izbīlis pierimis, daži tur atrod jaunus draugus, citi atklāj sevī jaunus talantus.



08. februārī "Kontrabanda"

Kontrabandistu pasaulē valda augstas likmes un milzīgs risks. Viena kļūda un tā kļūst par pēdējo kontrabandista dzīvē. Šajā pasaulē Kriss (Marks Valbergs) bija labākais, taču viņš nolēma pielikt šai nodarbei punktu, apprecējās un sāka dzīvi no jauna.
Kad viņa svainis Endijs izgāž vienu „darbiņu”, maksāt par to nākas gan viņam, gan arī Krisam. Viņiem ir divas nedēļas, lai no Panamas uz ASV nogādātu 15 miljonus viltotu dolāru. Ja viņi nepaspēs, spēles noteikumi tiem ir zināmi…



15. februārī "Cilvēks uz dzegas"

Bijušais policists Niks (Sems Vortingtons) tiek apsūdzēts noziegumā, kuru viņš nav veicis. Niks ir gatavs liktenīgam solim – viņš gatavojas veikt pašnāvību, metoties lejā no daudzstāvu viesnīcas loga. Pārrunās ar pašnāvnieku iesaistās Ņujorkas policijas psiholoģe Lidija (Elizabete Benksa). Spriedze pieaug ar katru minūti, notikuma vietā pulcējas garāmgājēji un ierodas speciālās vienības... Kamēr risinās notikumi uz dzegas, tiek īstenots pārdrošs plāns – vērienīga dimantu zādzība.



22. februārī "Ceļojums uz Noslēpumu salu"

Reklāma
Reklāma

3D kases grāvēja „Ceļojums uz Zemes centru” turpinājumā tās galvenais varonis Šons Andersons saņem briesmu signālu no kādas mistiskas salas, kuras esamību viņš ir centies pierādīt jau sen. Kopā ar savu patēvu, skaistu meiteni un neveiklu helikoptera pilotu viņš dodas meklēt Žila Verna un citu autoru darbos aprakstīto brīnumaino salu. Filmas varoņiem izdodas atrast Noslēpumu salu, uz kuras atrodas Atlantīda, lavas vietā plūst zelts, un uz kuras kukaiņi un ķirzakas ir gigantiskas, bet ziloņi ir klēpja sunīšu izmērā. Viņiem ir tikai divas dienas, lai izglābtos, jo sala draud nogrimt...

 


29. februārī "Tātad... Karš!"

Ja esi slepenais aģents, privātās problēmas dzīves varētu būt risināmas vieglāk - tev ir ieroči, slepena informācija un traucēklis pat nemanīs, ka tiek 'novākts no ceļa'. Bet ko iesākt, ja pa kājām maisās labākais draugs, kurš ir tavs kolēģis? Un runa ir par meitenes uzmanību? Divi CIP aģenti, labākie draugi, uzsāk spraigu cīņu viens pret otru, kad atklājas, ka abi ieskatījušies vienā un tajā pašā meitenē. Viņu sāncenšu neitralizēšanas metodes ir amatam atbilstošas – spiegs pret spiegu cīnās, pielietojot visu profesijai un amatam pieejamo arsenālu.

 

Ieskaties: www.multikino.lv