"Multikino" mazuļiem decembrī piedāvā filmas svētku noskaņā

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00. Arī svētku laikā.

Foto no filmas Rītausma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no filmas "Rītausma".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

07. decembrī "Rītausma" 1.daļa

Nepacietīgi gaidītā jaunā "Krēslas" sāgas daļa "Rītausma" ir klāt! Jaunlaulāto Bellas Svonas un vampīra Edvarda Kalena laimi drīz vien aizēno nodevību un neveiksmju virkne. Pēc kāzām Bella un Edvards dodas pavadīt kaislīgu medusmēnesi Riodežaneiro, un drīz atklājas, ka Bella ir mātes cerībās. Grūtajās radībās Edvards beidzot piepilda Bellas vēlmi iegūt nemirstību. Īpašām spējām apveltītā Bellas un Edvarda meitiņa Renesmī izraisa notikumus, kas nostāda Kalenus un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu...
Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir "Oskara" balvas ieguvējs Bils Kondons, turpina episko stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule jau iepazinusi Stefānijas Meijeres grāmatās un pēc tām uzņemtajās filmās "Krēsla", "Jauns mēness" un "Aptumsums".

14. decembrī "Kā aplaupīt debesskrāpi"

Tā nebūs tikai aplaupīšana. Tā būs atmaksa... Ņujorkas dārgākā rezidenču nama menedžeris (Ben Stiller) vada šo namu jau desmit gadus, viņa acij nepaliek nepamanīts itin nekas. Nama ietekmīgākais iedzīvotājs – Volstrītas titāns Arturs Šovs (Alan Alda) atrodas mājas arestā pēc tam, kad tika pieķerts zādzībā lielos apmēros – apzadzis savus investorus un pievācis 20 miljonus dolāru. Kuri no piekrāptajiem investoriem ir visniknākie? Šī nama apkalpojošā personāla darbinieki, kuru pensiju plānā ieguldītā naudiņa nu ir vējā. Un tieši viņi pārzina debesskrāpi kā savu kabatu...

21. decembrī "Džeks un Džila"

Džeks bauda sapņu dzīvi – ir veiksmīgs reklāmas aģentūras vadītājs Losandželosā, veiksmīgi precējies, dzīvo sapņu mājā. Bet īsi pirms Ziemassvētkiem viņa dzīve pārvēršas. Tas notiek tad, kad ciemos ierodas viņa dvīņu māsa Džila. Viņa ir vienkārša. Tik vienkārša, ka izgāžas visi viņas randiņi. Tomēr, kad Džekam reklāmas filmēšanai uzdots noalgot aktieri Alu Pačīno, populārais aktieris ieskatās viņa dvīnē.



28. decembrī "Jaungada nakts"

Reklāma
Reklāma

Filmu veidojis Holivudas romantisko filmu veterāns Gerijs Māršals, kura kontā ir tādas iecienītas filmas, kā “Jaukā sieviete”, “Bēgošā līgava” un “Valentīna diena”. Jaungada naktī iespējams viss: iemīlēšanās, piedošana, jaunas apņemšanās un cerības, vientulība un trakas ballītes – tā ir gada spožākā nakts! Zvaigžņu ansamblis – Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kučers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Mišele Feifere, Hilarija Svanka, Džons Bon Džovi un citi – romantiskā un iedvesmojošā filmā „Jaungada nakts”.

 

Ieskaties: www.multikino.lv