"Multikino" mazuļiem novembrī piedāvā spraigas un mīļas filmas

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Kadrs no filmas Pusnakts Parīzē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no filmas "Pusnakts Parīzē".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

02. novembrī "Trīs musketieri 3D"

Klasiskais stāsts par trīs musketieriem iespaidīgajā 3D formātā! Jaunais karstgalvis D’Artanjans apvieno spēkus ar trīs leģendārajiem musketieriem, lai neļautu apburošajai dubultaģentei Milēdijai un viņas ļaunajam patronam iekarot Francijas troni un ievilkt Eiropu karā.

09. novembrī "Džonijs Anglis atgriežas"

Visas noziedzīgās pasaules bieds, britu izlūkdienesta neuzveicamais aģents Džonijs Anglis atgriežas! Šoreiz neparastākajam no visiem izlūkdienesta aģentiem nāksies stāties pretī starptautiskam grupējumam, pirms tas paspējis nogalināt pasaules līderi un izraisīt globāla mēroga haosu.

16. novembrī "Laikā"

Pavisam netālā nākotnē novecošanās gēns ir apturēts. Cilvēki noveco tikai līdz 25 gadu vecumam un turpina dzīvot sabiedrībā, kur visi norēķinās ar laiku. Nopelnot dzīves stundas, dienas un gadus, ir iespējams ar laiku norēķināties par pakalpojumiem un precēm vai izmantot laiku, lai dzīvotu. Bagātie var dzīvot mūžīgi, kamēr vairums cenšas izdzīvot. Vils - jauns, nabadzīgs vīrietis sastop svešinieku, kas no rīta tiek atrasts miris. Viņa kontā esošie gadsimti tagad pieder Vilam, kurš pat nenojauš kas noticis. Tomēr policija par slepkavības izdarīšanu ir uz pēdām tieši viņam.


23. novembrī "Pusnakts Parīzē"

Reklāma
Reklāma

Romantiskākajā pilsētā Parīzē ierodas jauns pāris, kuram rudenī paredzētas kāzas. Pilsētā darba darīšanās ieradušies arī līgavas vecāki. Šie cilvēki nenojauš, ka notikumi mīlestības pilsētā neatgriezeniski izmainīs viņu dzīves. "Pusnakts Parīzē" ir romantiska komēdija par jauna cilvēka mīlestību pret pilsētu - Parīzi. Par ilūziju, ka dzīve, kas atšķirtos no tās, ko dzīvojam, būtu daudz labāka.

 

30. novembrī "Galvenais – nebaidīties!"

Romantisks stāsts par kvēlu un dedzīgu mīlestību, kura liek vienlaicīgi gan raudāt, gan arī smieties. Mārlijai (Keita Hadsone) uzstādīta briesmīga diagnoze, tāpēc viņai atlicis pavisam maz laika laimīgai dzīvei. Taču brīdi, kad viņas ārstējošais ārsts (Gaels Garsija Bernāls), iemīlas viņā, viss mainās.

 

Ieskaties: www.multikino.lv