"Multikino" mazuļiem septembrī piedāvā jautras un sirsnīgas filmas

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Filmas Blue Valentine publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filmas "Blue Valentine" publicitātes foto.

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

07. septembrī "Blue Valentine"

BLUE VALENTINE ir stāsts par atrastu mīlestību un zaudētu mīlestību, mijoties pagātnes un tagadnes mirkļiem. Kavējoties atmiņās par romantiskākajiem brīžiem, Dīns un Sindija mēģina saglābt savu brūkošo laulību. Galvenās lomas šajā atklātajā un godīgajā attiecību stāstā atveido Raiens Goslings un Mišela Viljamsa, kas par šo lomu tika nominēta "Oskaram".


14. septembrī  "Zoodārza sargs"

Lādzīgais zoodārza darbinieks Grifins daudz labāk jūtas kopā ar lauvām nekā ar sievietēm. Saņēmis atraidījumu no savas draudzenes, Grifins secina, ka meitenēm viņa darbs nešķiet nekas sevišķs un izlemj pamest zoodārzu, lai atrastu prestižāku darbu. To uzzinājuši, dzīvnieki krīt panikā un izlemj pārkāpt zvēru galveno likumu, kas aizliedz runāt cilvēku valodā. Lai nepieļautu Grifina aiziešanu, gorilla, lācis un pārējie zoodārza iemītnieki apņemas viņam iemācīt kā lietas risina dzīvnieku gaumē.

Reklāma
Reklāma


21. septembrī "Samainīti vietām"

Deivs ir veiksmīgs jurists un īstens ģimenes cilvēks. Viņa draugs Mičs — bez darba un bez raizēm. Viņaprāt, draugam ir viss, ko vien tas var vēlēties: skaista sieva, trīs burvīgi bērni un lieliska karjera. Taču Deiva visu sapņu piepildījums būtu Miča bezrūpīgais dzīvesveids, kurā nav vietas tādiem vārdiem kā „pienākumi” un „saistības”, un katru nakti var pavadīt kopā ar citu skaistuli. Pēc kopīgas pasēdēšanas krodziņā, Miča un Deiva dzīve apgriezīsies kājām gaisā, kad viņi pamodīsies — samainīti vietām!

28. septembrī "Noderīgi draugi"
Dilans un Džeimija viens otru satiek laikā, kad abi vīlušies romantiskās attiecībās. Iemīlēties viņi vairs nevēlas, bet sekss, protams, nekaitētu. Neskatoties uz to, ko mācījušies no Holivudas romantiskajām filmām, viņi vienojas, ka būs labi draugi un abus vienos tikai sekss, bet romantika šajās attiecībās būs aizliegta. Tomēr tas nebūt nav tik vienkārši, un drīz abi apjauš, ka vienam bez otra iztikt nemaz nav tik viegli...
 

Ieskaties: www.multikino.lv