28. jūlijā elektronisks audiovizuāls vakars

Ceturtdien, 28. jūlijā no 20.00 Kalnciema kvartālā notiks elektronisks Artūra Liepiņa un Mareka Kaminska Dj sets + Dāvja Zelčāna vizualizācijas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Latvijas elektroniskās mūzikas jaunā zvaigzne Artūrs Liepiņš (pazīstams kā Dunian) tikai nesen parādījies Latvijas mūzikas mediju apritē, lai arī caur dažādiem ārzemju emuāriem viņu pamanīja un ļoti atzinīgi novērtēja ne mazums mūzikas interesentu pasaulē. Kaut gan Artūra pieredze mūzikā ir vismaz pieci gadi, Dunian vienīgais solo concerts Rīgā notika pagājušajā gadā Skaņu mežā un šogad gaidāms nākamais.
Mareks Kaminskis spēlēja elektriskās bungas ar Artūru Liepiņu kopīgajā postroka grupā Dun Dun. Tagad Mareks pazīstams kā dj.
Dāvis Zelčāns ir talantīgs video mākslinieks, kura darbi ir krāšņi priekšnesumi. Kā vīdžejs viņš darbojas jau kopš 2005.gada, taču mācoties un praktizējot  Londonā, Rīgā ir uzstājies reti.  
Trijotnes uzstāšanās ir rets gadījums, līdz ar to Latvijas laikmetīgās elektroniskās mūzikas un video mākslas cienītāji novērtēs šo pasākumu.


http://www.myspace.com/thisisdunian

 

dunian & vj davis zelcans (skanu mezs)

Reklāma
Reklāma

 

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv


Ieeja bez maksas.