30. jūlijā Piebalgā — "Mazās Kalniņa dienas"

30. jūlijā jau ceturto gadu pēc kārtas Vecpiebalgas novada Inešos atjaunotajā  muižas parkā notiks “Mazās Kalniņa dienas”.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

“Atkal, atkal ir debesis pušu…” dziesma pāršalks Inešu ezeram, atbalsosies, 17. gsadsimtā celtajā Vecpiebalgas muižas ēkā un pacelsies debesīs.

Ideja šādai tradīcijai radās pirms četriem gadiem Piebalgas novada Kultūras svētkos. Svētku rīkotāji vēlējās atgādināt, ka tieši šeit, vēsturiskajā Inešu estrādē Vecpiebalgas muižas parkā, vietā, kur padomju gados, neraugoties uz padomju drošības orgānu aizliegumiem, Imantdienu tradīcija nostiprinājās un sasniedza milzu popularitāti.

Pagātne, tagadne un  nākotne katram laikam un paaudzei ir sava. Tādēļ “Mazās Kalniņa dienas” ir kā turpinājums un liecība vēsturiskajam laikam, un to turpinātājs ir Marts Kristians Kalniņš ar grupu “Autobuss Debesīs”.

Viesi no tuviem un tāliem novadiem tiek gaidīti  30. jūlijā plkst. 20:00, lai atkal satiktos ar “Autobuss Debesīs” un Martu Kristianu Kalniņu viņa vārda dienas zīmē, lai uzgavilētu aktrisei, skaistās balss īpašniecei, Karīnai Tatarinovai un dziedātu kopā ar Latvijas Radio un Televīzijas Jauno izpildītāju konkursa “Jaunās Zvaigznes” laureātiem, kuri piedalījās Imantdienu atklāšanas koncertā Rīgā, aktivitāšu centrā “Origo Summer Stage”.

Piebaldzēni, kā zināms, ir lepna tauta, un viņi ar patiku  izceļ arī savus talantus.  Šogad kopā ar “Autobuss Debesīs”  muzicēs Piebalgas jaunais talants Rūdolfs Cīrulis.

Vecpiebalgas novada Ineši ar savu lepno pili, dārzu un parku “Mazās Kalniņa dienās” kļuvusi par vietu, kurā satiekas savējie.

Pēc koncerta zaļumballe kopā ar grupu “Vēja radītie”. Biļetes iespējams iegādāties pirms koncerta. Ieejas maksa uz visu vakaru Ls 3,00
 

Reklāma
Reklāma