Muzikāla ģimenes izrāde "Trakās musketieru avantūras"

No 18.jūnija līdz 20.augustam brāļi Riči ar draugiem ceļos pa visu Latviju un iepriecinās ar muzikālu izrādi ģimenei "Trakās musketieru avantūras". Izrādē piedalās arī Anna Dribas, Zigurds Neimanis, māsas Ņikonovas, Karinedance un iluzionists Valdemārs Weiss.

Biļetes uz izrādi iegādājies www.bilesuparadize.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Biļetes uz izrādi iegādājies www.bilesuparadize.lv

 

Varētu teikt, ka viss sākās tā, kā pasakā – reiz, tālajā franču zemē, kur piemīlīgas jaunkundzes, liegi smaržodamas pēc smalkiem parfīmiem, līgani klīst pa Parīzes krāšņajām ielām, bet gardo Provansas majonēzi un zeltaino konjaku, kas nācis no Francijas dienvidu apgabaliem - ir iecienījuši arī tālo ziemeļvalstu iedzīvotāji, kur par delikatesēm uzskata gliemežus un varžu kājiņas un kur smaragdsārtie Bordo vīni un dzirkstošs šampanietis līst straumēm, darot dzīvi krāsaināku un jautrāku - dzīvoja trīs braši musketieri... Tie bija laiki, kad gods un pašaizliedzība nebija vien tukši vārdi un savu dāmu dēļ kungi bieži vien krustoja  ieročus dueļos, tie bija laiki, kad romantiska pacilātība virmoja gaisā ne tikai pavasaros... 

 

Musketieru dēkas ir caurvītas ar fantastiskiem piedzīvojumiem, kuru starpā ir zobenu cīņas, zirgu izjādes, tumšas burvestības, sirdsdāmas goda aizstāvēšana, maģiskas pārvērtības un pat klonēšana. Izrādes notikumi risinās visdažādākajās vietās - ceļojošā cirkā, meža pļaviņā, policijas iecirknī, karaļa pilī, ceļmalas krogā un citās, ne mazāk intriģējošās vietās. Līdz ar to, šīs komēdijas atveidotāji pārtaps visdažādākajos tēlos: karalienēs un kalponēs, musketieros un karaļos, klaunos un triku meistaros, intrigantēs un galma dāmās, krodziniecēs un policistēs. 

 

Protams, daudz skaistu tērpu, ugunīgu deju, pirotehnikas specefektu un kā gan bez mūzikas un dziedāšanas, ne velti izrāde iecerēta, kā muzikāla izklaide visai ģimenei. Uzvedumā piedalās ne tikai pieredzējuši aktieri, bet arī pēdējā laika populāro TV dziedāšanas šovu dalībnieki, starp tiem - brāļi Riči, Anna Dribas, dvīņu māsas Ņikonovas u.c. Šo pasākumu par ekskluzīvu vērtīs arī iluzionista Valdemāra Weisa piedalīšanās, jo tieši viņš šajā izrādē gādās par neticamām burvestībām un negaidītām pārvērtībām.

Reklāma
Reklāma

Šis jautrais un muzikālais piedzīvojums sniegs skatītājiem daudz priecīgu mirkļu un pozitīvu emociju, jo šī sižeta autors Zigurds Neimanis, balstoties uz savu ilgo pieredzi teātra mākslā - to veidojis pēc muzikālas izrādes (operetes) principa, kur jautru notikumu virkne ļauj skatītājiem uz brīdi atslēgties no ikdienas rūpēm. Viss radošais kolektīvs ar šo izrādi vēlas atgādināt skatītājiem kādu senu patiesību - mūsu dzīve būs neviltota prieka pilna un aizraujoša kā cirka izrāde, ja vien mēs paši to vēlēsimies, bet lai šo krāsaino sapni īstenotu, dzīve mums bieži vien liek pielaikot jaunus tērpus un kostīmus! Lai mums veicas!

 

 

Vairāk informācijas: www.rici.lv, www.bilesuparadize.lv