Kalnciema kvartālā — brīvdabas kino, koncerti un tirdziņš

Kalnciema kvartālā visas vasaras farumā kopā ar ģimeni vari baudīt dažādus jaukus un jautrus pasākumus — brīvdabas kino, koncertus un tirdziņus.

29. maijā ar speciālu programmu bērniem un jauniešiem muzicēs meiteņu saksofonu kvartets n[ex]t.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

29. maijā ar speciālu programmu bērniem un jauniešiem muzicēs meiteņu saksofonu kvartets "n[ex]t".

Ceturtdien, 26. maijā plkst. 20:00, atklājot Kalnciema kvartāla jauno brīvdabas kino zāli notiks režisora Mārtiņa Grauda filmu vakars. Programmā tikko Kannās pabijusī citviet jau godalgotā M. Grauda īsfilma "Lust Lust". Vakara turpinājumā M. Grauda iemīļotāko citu autoru filmu izlase, itāļu vīns un uzkodas ābeļdārzā.
Latviešu īsfilma "Lust Lust", kas pagājušajā rudenī ieguva galveno balvu modes un stila filmu festivālā "A Shaded View On Fashion Film" (ASVOFF), šogad tika demonstrēta arī īpašā programmā Kannu kinofestivālā.
Modes mākslinieces Ketas Gūtmanes un režisora Mārtiņa Grauda veidotā filma iekļauta ASVOFF  desmit labāko modes īsfilmu izlasē, kas kopš pagājušā gada beigām apceļo festivālus visā pasaulē. "Lust Lust" jau paviesojusies Lielbritānijā, Japānā, Polijā, Gruzijā, un tagad ir nokļuvusi Kalnciema kvartālā.
Mārtiņš ir viens no pieprasītākajiem Latvijas reklāmas un mūzikas klipu autoriem (tostarp grupām Prāta vētra, The Satellites, The Movies). Ar savām fotogrāfijām Mārtiņš Grauds piedalījies vairākās grupu izstādēs: Social Exibitionism (Rīga), Adaptation (Tallina), Kas ir svarīgi (Rīga) u. c. Viņa fotogrāfijas bija arī būtiska komponente Alvja Hermaņa iestudējumā "Kapusvētki". Mārtiņš arī ir autorraidījuma "Sūnās esmu" vadītājs radio NABA un dīdžejs jau kopš "Pulkveža" laikiem.


Svētdien, 29. maijā aicinām uz Bērnu aizsardzības dienai veltītiem pasākumiem. No plkst. 11:00-17.00 notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš "Bērnība nebeidzas", kurā bērnus priecēs mājas saldējums un kokteiļi, cukurgailīši, svaigi spiestās sulas, kūciņas un dažādi citi gardumi. Būs nopērkami oriģināli bērnu apģērbi un aksesuāri. Par pieaugušajiem rūpēsies Vīnu veikals un kafejnīca.
Plkst. 18:00-20:00 ar speciālu programmu bērniem un jauniešiem ābeļdārzā muzicēs meiteņu saksofonu kvartets "n[ex]t".
Sastāvs: Inga Meijere — soprāna/alta saksofons, Jeļena Kovaļenko — alta saksofons, Arnita Akmentiņa — tenora saksofons, Kristīne Avota — baritona saksofons.
Darbosies karuselis un radošās darbnīcas.

 

Vasaras sezonā tirdziņi notiek katras otrās ceturtdienas vakaros no 16.00-20.00: 2. jūnijā, 16. jūnijā, 22. jūnijā, 7. jūlijā,  21. jūlijā utt. Vakaros pēc tirdziņiem notiek koncerti (programma www.kalnciemaiela.lv, Facebook, Twitter). Savukārt, Vīnu veikals & kafe ābeļdārzā aicina Jūs no otrdienas līdz sestdienai.

Reklāma
Reklāma

 

Ieeja bez maksas.
Ieskaties: www.kalnciemaiela.lv