Burtu tirdziņš un dzejas lasījumi Kalnciema kvartālā

Sestdien, 7. maijā no plkst. 10.00 līdz 17.00 Kalnciema ielā 35, 37 rekonstruēto koka māju kvartālā, notiks Burtu tirdziņš un dzejas lasījumi.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Burtu tirdziņā atradīsiet daudz labu grāmatu tieši no izdevniecībām – par īpaši izdevīgām cenām. Būs arī „otro roku” grāmatas (tai skaitā angļu valodā) un skaņuplates. Dažādu iecienītu glancētu un matētu žurnālu senāki numuri par simboliskām cenām. Un mūsu īpašais grāmatu pašapkalpošanās galds – ņem līdzi izlasītu grāmatu un iemaini to pret citu.
Plkst. 13.00 Izstāžu mājā norisināsies jauno dzejnieku dzejas lasījumi. Pasākums notiks sadarbībā ar Kultūras un patstāvīgas domas portālu un grāmatnīcu ¼ Satori un izdevniecību Mansards.

Bērnus priecēs iemīļotais dzīvnieku karuselis un burtu darbnīca (11.00-14.00).
Tirdziņa pārtikas sadaļā palutiniet sevi ar pavasara zaļumu devu, svaigiem dārzeņiem un citiem lauku labumiem. Īpaša iespēja baudīt maltīti ar vīnu vai kafiju un nesteidzīgi noraudzīties tirgus kņadā būs iekārtojoties uz jaunās ābeļdārza skatuves.
Neaizmirstiet ielūkoties čaklo amatnieku labirintos, tur vienmēr atrodas kāds „must have” sev, draugam vai  mazulim.

Reklāma
Reklāma


Vasaras programma Kalnciema kvartālā:
vasaras sezonā tirdziņi notiks katras otrās ceturtdienas vakaros no 16.00-20.00: 19. maijā, 2. jūnijā, 16. jūnijā, 22. jūnijā, 7. jūlijā,  21. jūlijā utt.

Sākot no 19. maija būs arī regulāri bezmaksas vakara koncerti ābeļdārzā (programma www.kalnciemaiela.lv, Facebook, Twitter). Savukārt Vīnu veikals & kafe ābeļdārzā aicina Jūs no otrdienas līdz sestdienai.

Vēl līdz 19. maijam Vīnu veikalā un izstāžu mājā apskatāma Roberta Koļcova grafikas darbu izstāde.