16.aprīlī Pikantais tirdziņš Kalnciema kvartālā

Sestdien, 16. aprīlī no plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies Pikantais tirdziņš, mākslinieka Roberta Koļcova izstāde un radoša darbnīca bērniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izstāde (16.04.- 19.05.)

 

Roberts Koļcovs turpina botānikas tematiku, kura kā personiska apjausma par dabā pastāvošo organisko formu mijiedarbību atklājas mākslas darbos. Autora kompozīcijās cilvēka figūra saplūst ar augu valsts motīviem, rodot vienota veseluma sajūtu. Tēli galvenokārt ir sievietes - kā fantastiskas, distancētas būtnes, kas graciozi vienojušās kopīgā kustībā. Būs apskatāmi grafikas darbi - tušas zīmējumi, kuros dominē simboli, manierīgums, dekadentisks tradīciju turpinājums, cienot senas lietas un paņēmienus, kā arī eksperimentālas gleznas. Izstāde norisināsies vienu mēnesi Vīnu veikalā un izstāžu mājā.

 

Roberts Koļcovs dzimis 1966.24.11. Rīgā, mācījies Rīgas lietišķās mākslas vidusskolā tēlniecību un Latvijas mākslas akadēmijā grafiku. Izstādēs piedalās no 1991.gada un ir Latvijas mākslinieku savienības biedrs. Ir daudzu sabiedrisku telpu un privātmāju interjeru gleznojumu autors gan Latvijā, gan ārzemēs. Ir veidojis ilustrācijas vairākām grāmatām un preses izdevumiem. Darbi atrodas privātkolekcijās Latvijā, Norvēģijā, Krievijā, ASV, Eiropas valstīs, Austrālijā u.c

 

  

Pikantais tirdziņš (no 10.00-16.00)

 

Sestdien Kalnciema kvartālā pikantās noskaņas pastiprinās meksikāņu brīvdabas zupas katls uz kvēlojošām oglītēm. Pie lauku labumu meistariem - garšaugi podiņos, briežu, jēru un strausu pikantās desas, mājas konservi, pirmie zaļumi un citi gardumi. Protams, arī svaigumsvaigas bērzu sulas!

 

Čaklo amatnieku-rokdarbnieku cunftē atradīsiet modes un interjera aksesuārus, rotas, apģērbus, mājās gatavotu kosmētiku no dabas produktiem. Tikai šoreiz īpaša pikantā produkcija - Latviešu modes dizaineru gatavotie efekta legingi, garās sieviešu zeķes un apakšveļa.

 

Reklāma
Reklāma

 

"Skaisto kājiņu konkurss"

 

16. aprīlī nākot uz Kalnciema kvartālu kārtīgi sapucē savas kājiņas, un mēs tās nobildēsim. Skaistāko un pikantāko kājiņu īpašnieki saņems balvas no Vīnu veikala plauktiem.

Par zeķu musturiem un kurpju atspulgiem aicināti padomāt arī vīrieši.

 

 

"Mataino zeķu monstriņu" darbnīca bērniem

 

Ņem līdzi vienu zeķi, divas pogas un kopā uztaisīsim jaunu draugu. Ja par viņu rūpēsies, jau pēc nedēļas varēsi priecāties par zaļu matu ērkuli.

 

Vairāk informācijas www.kalnciemaiela.lv