Bērniem ļoti patīk Leļļu teātra jaunā izrāde "Palle viens pats pasaulē"

Portālā mammam.lv/tetiem.lv reģistrētajai mammai Laura Valterei Latvijas Leļļu teātris dāvāja iespēju kopā ar bērniem izbaudīt izrādi Palle viens pats pasaulē. Piedāvājam, ko par izrādi saka bērni un mamma.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Kitija, kurai jau ir 7 gadi, par šo grāmatas izspēlēšanu uz Latvijas Leļļu teātra skatuves, saka:
"Ļoti patika aina, kurā Palle mazgājās. Tas bija tik interesanti! Sākumā Palle negribēja ūdenim pat pieskarties, bet pēc tam sāka pat šļakstīties. Smējos. Pēc tam ļoti interesanti bija, kur Palle tika konfekšu veikalā, spēlēja ar vienu konfekti Sarkangalvīti, un pēc tam spēlējās konfektēs. Žēl, ka neviena konfekte nenokrita zemē. Ļoti interesanti bija, kā Palle spēlējās ar maisiņu un aizpūta viņu projām. Forši izskatījās, kad tramvaji saskrējās un parādījās liesmiņa, Prieks, ka Palle nesasitās. Patika vieta, kur Palle bankā paņēma daudz piecīšus. Un viņš saprata, ka tie nemaz nav vajadzīgi, jo viņam jau viss bija. Vislabāk patika planētas un mašīna, kas lidoja ar raķeti. Gan grāmata, gan izrāde ir interesantas."

Matīss, 5 gadi, ļoti priecīgs par izrādi, izsaka savas domas:
"Patika, ka var sēdēt priekšā. Konfektes bija skaistas un interesantas. Izskatījās garšīgas. Palle ļoti garšīgi spēlējās ar konfekti. Smieklīgi spēlējās ar maisiņu, un, kad maisiņš uzlidoja uz acīm, viņš smieklīgi dejoja kā robots. Un kad brauca pa tiltu ar mašīnu, bija interesanti. Ļoti gribējās ugunsdzēsēju mašīnu paturēt rokās, nobijos, kad Palle kāpa tiltā prasīt: "Kur deg?!" Bailīgi bija, kad Palle ietriecās ar mašīnu planētās, labi, ka nekas slikts nenotika. Priecīgi bija, kad viņš pamodās un atrada mammu un tēti." ("Es gan neredzēju tēti, bet Matīss, laikam kaut kur viņu redzēja..:)" Mammas piezīme).

Rihards. Lielākais un gudrākais, jau 8 gadi, izskatījās vispriecīgākais, kad tieši no sacensībām tika aizrauts uz Leļļu teātri. Tiešām laimīgs:
"MAN ĻOOOTI PATIKA!! ĻOTI, ĻOTI, ĻOTI!! Pat interesantāk kā grāmata. Man patika Palles istaba, ļoti smuka sega. Bēdīgi, ka Palle pamodās, un mājās neviena nebija, bet smieklīgi, kad Palle mazgājās, es arī tā daru. Forši, ka varēja skatīties uz Rīgu bez cilvēkiem. Forši, ka Palle aizgāja uz konfekšu veikalu un atrada konfekti, ar kuru smieklīgi spēlēja Sarkangalvīti. Es arī gribētu spēlēt vilku. Viņš varēja apēst visas konfektes. Žēl, ka tās konfektes nekrita zemē. Patika pārtraukumā ēst šokolādi uz kociņa un skatīties lelles muzejā. Pēc tam izrādē Palle interesanti dejoja ar maisiņu un bēga no viņa prom. Smieklīgi! Slikti, ka kāpa tramvajā viens, bet tie mazie tramvajiņi uz skatuves bija forši, izskatījās kā Lego. Es arī tādus gribētu. Labi, ka Palle nesasitās, kad tramvaji uzsprāga. Interesanti, kā mašīna varēja lidot kā raķete, izskatījās super! Un tās lielās zemes (planētas.- m.) bija tik foršas. Žēl, ka tik ātri beidzās izrāde."

 

SKATIES IZRĀDES BILŽU GALERIJU!

Reklāma
Reklāma


Mammas piebilde:
"Izrāde aizrāva. Priecājos, ka bērni varēja izvēlēties, kur sēdēt, mammai nevajadzēja būt iespiestai starpā, un pārredzamība bija lieliska. Ieintriģēja līdz šim neredzētais ekrāns pie skatuves. Lieliska ideja. Tie Rīgas skati agrā rītā ir nenovērtējami vēl papildus izrādei. Aktieri – fantastiski. Tiešām patīkami un aizkustinoši vērot, kā vīrietis prot tik nepiespiesti un izjusti spēlēt šādu lomiņu.  Man vispār bija grūti iedomāties, kā izrādi, kurā ir tikai viena loma, var padarīt tik interesantu. Protams, tās konfekšu jūras izsauca emocijas ne tikai bērnos. Arī es pati nesūdzētos, ja kāda konfekte paripotu zem krēsliem. Domāju, ka ar to bērnu uzmanība izrādei tika piesaistīta vēl uz 10 minūtēm. Nezinu, vai tiltā kāpšanas ainas bez komentāriem par bīstamību iederējās, bet tas nu tāds mammas viedoklis. Kā arī beigas ar Palli cilvēkveidolā un kluso, noskumušo mammu ne pārāk mani piesaistīja, bet bērniem patika. Ko lai saka – malači, tiešām labāk pat kā grāmatā. Emocijas, lieliski pavadīts laiks un visu cieņu teātrim. "