Iluzionisti Pecolli LasVegasā un gaidāmais festivāls "Abrakadabra" Rīgā. FOTO

Iluzionisti Pecolli tikko kā atgriezās no LasVegasas un Holivudas. Prestižajā LasVegasas Iluzionistu skolā Magic and Mistery school Enriko Pecolli (Pezzoli) kopā ar pieprasītāko LasVegasas iluzionistu Jeff Mc Bride vadīja meistarklasi Maģija un Maskas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Starp  meistarklases studentiem  bija arī  kāda Ziemeļamerikas indiāņu vidū populāra šamane „medicine woman”, kas maskas izmanto savos pacientu atveseļošanas rituālos.
Iluzionisti Pecolli piedalījās arī ekskluzīvajā pasaules iluzionistu kongresā World Magic Seminar LasVegasā, kur oficiāli prezentēja Starptautisko Iluzionistu festivālu Abrakadabra.

 

Pecolli organizē šo festivālu jau trešo reizi Rīgas Kongresu namā šī gada 27., 28.maijā un tas ir īpašs ar to, ka festivālā katru gadu uzstājas labākie LasVegas iluzionisti. Arī šogad Latvijā ieradīsies zvaigzne no LasVegasas — Luna Shimada, kas ir pasaulslavenā japāņu iluzionista Shimada meita, kura ir viena no populārākajām iluzionistēm sievietēm pasaulē un viņas krāšņā uzstāšanās ir apvīta ar mistikas auru. Brīvajos brīžos Luna pielūdz mēnesi un ir aktīva alķīmiķu biedrības dalībniece. Iluzionisma jomā Latvija ir kļuvusi par LasVegasas sadraudzības pilsētu.

World Magic Seminar kongresā veiksmīgi uzstājās arī Enriko Pecolli talantīgais skolnieks Mantas, iekarojot LasVegasas skatītāju sirdis. Jaunais mākslinieks Mantas pec šī konkursa saņēma vērtīgus darba piedāvājumus LasVegasā un vairākās prestižās pasākumu vietās Amerikā.

 

SKATIES BILDĒS, KO PECOLLI PIEDZĪVOJA LASVEGASĀ UN HOLIVUDĀ!


Reklāma
Reklāma


Amerikā Pecolli devās arī uz Losandželosu, kur bija uzaicināti paviesoties pasaules prestižākajā privātajā iluzionistu klubā Magic Castle, kas atrodas Holivudā.
Jau pati ieiešana šajā klubā ir maģiska. Saņemot oficiālu atļauju ieiet šajā klubā, viesis saņem noslēpumainu burvju vārdiņu — paroli, kuru izrunājot, burvju grāmatu plaukts paveras un atklājas noslēpumaina eja, kas ved uz maģiskās pils noslēpumu kambariem. Katra telpa tur ir īpaša, ar savu noslēpumu — glezna ar acīm izseko viesi, spoku meitene spēle klavieres, sienā ieiet viesi aicina bezgalīgs tunelis u.c. brīnumi. Taču pats galvenais, ka šajā pilī uzstājas labākie iluzionisti un tostarp dalās noslēpumos arī ar saviem amata brāļiem īpašās apmācību sesijās.
 
Holivudā iluzionisti Pecolli tikās ar  kādu noslēpumainu Holivudas kino pasaules pesrsonāžu, lai pārrunātu viņa ierašanos Rīgā maija beigās uz Pecolli organizēto Starptautisko iluzionistu festivālu Abrakadabra, kā īpašajam viesim. Aktiera personība tiek turēta noslēpumā, jo to paredz noslēgtais līgums. Šī būs aktiera privāta vizīte, taču tas neliegs Abrakadabra skatītājiem nofotografēties ar slepeno viesi.


Kas viņš ir? To uzzinās tie skatītāji, kas ieradīsies 27., 28. maijā plkst. 19:00 Rīgas Kongresu namā uz Starptautisko iluzionistu šovu.


JAUNUMS —  šogad Abrakadabra festivāla laikā Rīgā notiks arī  Iluzionistu KONKURSS, kurā piedalīsies jau sevi pierādījuši Eiropas jaunie iluzionisti. Konkurss notiks sestdien 28. maijā 12:30 Rīgas kongresu nama lielaja zālē.


Biļetes maksā tikai 5 Ls un ir nopērkamas visās Biļesu serviss kasēs.


Viss par festivālu www.abra-kadabra.lv
Ieskaties: www.pecolli.lv