3. aprīlī Bērnu Rītā animācijas filmas "Rio" pirmizrāde

3. aprīlī k/t Kino Citadele notiks pasākums visai ģimenei Bērnu rīts. Bērnu rītā būs iespēja noskatīties filmas Ledus laikmets radītāju jaunāko veikumu – animācijas filmu RIO 3D formātā! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms filmas no plkst.10:00 – 11:15 Bērnu Rīta apmeklētāji varēs vērot cirka mākslinieku un perkusionistu priekšnesumus, kā arī piedalītes konkursā par iespēju ierunāt divas lomiņas animācijas filmā Kung Fu Panda 2. Būs arī balviņas visiem aktīvākajiem Bērnu Rīta dalībniekiem!  

Rio stāsta par  Blū — retas sugas zilo papagaili, kurš uzaudzis nebrīvē Minesotas pilsētiņā. Kad Blū sasniedzis briedumu, viņa saimniece Linda uzzina, ka viņš ir teju vienīgais šīs sugas pārstāvis pasaulē. Tālajā Brazīlijas pilsētā Rio dzīvo tikai vēl viens zilais papagailis — papagaiļu meitene Pērle.
Linda piekrīt plānam glābt zilo papagaiļu sugu un Blū nonāk krāšņajā Rio, kur pavisam drīz notiek viņa randiņš ar Pērli. Tomēr Pērlei ir savs viedoklis gan par neveiklo sugas brāli, gan par dzīvošanu sprostā, tādēļ viņa noorganizē bēgšanu. Pie kakao brokastu kakao krūzes un komforta pieradušais Blū ir pavisam bezpalīdzīgs Brazīlijas džungļos, jo izrādās, ka viņš nemaz neprot lidot.

 

SKATIES VIDEO!

Reklāma
Reklāma


Filma dublēta latviešu un krievu valodā.
Lomas latviešu valodā ieskaņojuši: Edgars Lipors, Karīna Tatarinova, Kaspars Rumba, Jānis Kirmuška, Valdis Liepiņš, Ivars Auziņš
Režisors: Carlos Saldanha

Biļešu iepriekšpārdošana k/t Kino Citadele kasēs un www.forumcinemas.lv jau ir sākusies.