Šodien skatītājus Arēnā Rīga priecēs Linda Leen

Šodien, 14. februārī, ar vērienīgu koncertšovu Arēnā Rīga skatītājus priecēs Linda Leen. Koncertā skatītājus sagaidīs daudz pazīstamu Lindas Leen radītu melodiju un pasaules hītu, Kārļa Lāča un Lindas Leen vadībā daudzas no tām piedzīvos jaunu elpu. Koncertu diriģēs Jānis Liepiņš, Zigmāra Liepiņa dēls, kurš šobrīd studē simfoniskā orķestra diriģēšanu Berlīnes Mākslas universitātē.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jānis Liepiņš par sadarbību: "Piekritu diriģēt Lindas koncertu, jo, pirmkārt, tā man būs debija Latvijā ar orķestri un tik daudzveidīgu sastāvu. Otrkārt, man patīk Lindas attieksme pret mūziku, kā arī viņas neatlaidīgais darbs, tiecoties pēc kvalitātes."
Lindas Leen koncertu ir iecerējis apmeklēt arī Valsts presidents ar kundzi Lilitu Zatleri. Prezidenta preses pārstāvji atklāj, ka prezidentam un viņa ģimenei ir emocionāli tuva Lindas Leen daiļrade un viņš ar prieku gaida koncertu 14. februārī.  

Desmit gadu laikā uz profesionālās mūzikas skatuves Linda Leen ir radījusi dažādus tēlus, izpaudusies dažādos mūzikas stilos, sākot no balvas ieguvušā debijas  pop albuma  “Let’s go insane”, Cabaret, akadēmiskās, džeza un akustiskās mūzikas programmām līdz koncertiem operā ar Latvijas labākajiem simfoniskajiem orķestriem.

Koncerta scenogrāfiju veido  Kristaps Skulte, kurš strādājis ar tādiem projektiem kā  Dziesmusvētku koncerts Arēnā Rīga, Lielā mūzikas balva,  Dailes teātra izrādes kā Marija Stjuarte, Īstvikas raganas, Raimonda Paula 75 gadu jubilejas koncerts un daudziem citiem krāšņiem projektiem.  

Valentīndienā, 14. februārī, Arēnā Rīga Lindas Leen labāko dziesmu koncertā “French Kiss” skatītāji varēs baudīt arī vairākus duetus no Lindas Leen nesen iznākušā albuma “DIVI”. Kā viesi koncertā uzstāsies Alans Klars (Alain Clark) no Nīderlandes ar nu jau popularitāti ieguvušo duetu “Wild and Free”, Arnis Mednis un Goran Gora. Koncertšovā iesaistīt labākie Latvijas mākslinieki: Kārlis Lācis, Gints Pabērzs, Rihards Zaļupe, Kaspars Zemītis un daudzi citi.


Koncerta sākums: 20.00 (ieeja no 19.00)
Biļetes: Biļešu servisa kasēs, www.bilesuserviss.lv un stundu pirms koncerta Arēna Rīga kasē
.
 

Reklāma
Reklāma