Ar zīlēm uz Dabas muzeju

Skolēnu rudens brīvdienās, no 27. līdz 31. oktobrim, atnesot trīs riekšavas parastā ozola zīļu, skolēni paveiks labu darbu, sagādājot zīles ziemai Līgatnes dabas taku iemītniekiem – lāčiem, aļņiem, stirnām, staltbriežiem, kā arī meža cūkām par to saņemot 50% atlaidi muzeja pastāvīgo ekspozīciju apmeklējumam.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Brīvdienās, kad aiz loga vējš un līst stiprs lietus, Dabas muzejā skolēni aicināti aizraujoši pavadīt dienu no brīvlaika.


Izstādē Ūdrs un bebrs būs iespēja uzzināt gan kopīgo, gan atšķirīgo šo kaimiņu dzīvesveidā, gan arī aplūkot lāču mammas V. Vītolas Līgatnes dabas takās uzņemtās dzīvnieku fotogrāfijas. Mazākie izstādes apmeklētāji varēs noskatīties jauku filmiņu par rosīgo Ūdru mazuli.


Savukārt izstādē VERONIKA RIHTEROVA – PAGODINĀJUMS PET PUDELEI. Radošā reciklācija Čehijas Republikā līdzās Čehijas tēlnieces Veronikas Rihterovas no plastmasas un PET pudelēm veidoto objektu fotogrāfijām varēs aplūkot Latvijas skolēnu radošos mākslas darbus. Izstādē arī varēs noskatīties Latvijas Zaļā punkta veidoto filmu par to, kā Latvijā noris PET pudeļu šķirošana un pārstrāde.

Reklāma
Reklāma


Lai padarītu brīvdienu ceļojumu muzejā interesantāku, iepazīstot muzeja ekspozīcijas sākumskolas skolēniem būs iespēja aizpildīt darba lapu Ziņkārīgais lapsēns.

Laipni aicināti Latvijas Dabas muzejā – Rīgā, K. Barona ielā 4!