Papildus seanss: THE WHITE STRIPES: ZIEMEĻBLĀZMAS NAKTIS!

Ņemot vērā skatītāju milzīgo interesi un izcilās atsauksmes, filma THE WHITE STRIPES: ZIEMEĻBLĀZMAS NAKTIS / THE WHITE STRIPES: UNDER GREAT WHITE NORTHERN LIGHTS tiks rādīta kino Rīga šā gada 15. decembrī plkst. 20:00.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Biļetes pārdošanā kino Rīga un Biļešu serviss kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas – 4.00 Ls, skolniekiem un studentiem, uzrādot apliecības – 2.50 Ls.

ZIEMEĻBLĀZMAS NAKTIS ir vizuāli un emocionāli iespaidīga pilnmetrāžas dokumentālā filma, kas seko The White Stripes viņu Kanādas tūrē, apogeju sasniedzot grupas desmit gadu jubilejas koncertā Jaunskotijā. Filmā iekļauti koncerti no visas Kanādas: sākot ar nomaļām boulinga zālēm un pilsētu autobusiem līdz pat leģendārajam Savojas teātrim, kurā notika 10 gadu jubilejas koncerts, kas izvērtās par ilgāko koncertu grupas karjerā. Filma iemūžina Džeka un Megas attiecības, viņiem ceļojot pa visattālākajām vietām Jukonas teritorijas ziemeļos. Viņi pļāpā par desmit kopā pavadītajiem gadiem, plēš jokus, uzstājas ar savām populārākajām dziesmām un visīsāko – „vienas nots” koncertu. Kameras bija klāt ikvienā nomoda mirklī.

Filmas autors ir pazīstamais mūzikas video un kino režisors Emets Malojs, un tā savu pirmizrādi piedzīvoja 2009. gada Toronto kinofestivālā, iegūstot jūsmīgas atsauksmes.

„...tā neapšaubāmi salīdzināma ar tādām kanoniskām rokmūzikas dokumentālajām filmām kā „Gimme Shelter” un „Don't Look Back.” LA Times

„Mākslinieciska, bet ne snobiska, Maloja filma iekārdinās katru The White Stripes fanu, dokumentējot pasaulslavenās grupas ceļojumu uz pasaules malu, lai sniegtu tīkamu troksni saviem visattālāk mītošajiem sekotājiem.” NME

„Vienreizēji momenti...padara šo filmu par īstu pērli.” Spin
 

Reklāma
Reklāma