"Dāmas un kungi… The Rolling Stones" – kino "Rīga" uz lielā ekrāna

2. oktobrī plkst. 19:00 kino Rīga uz lielā ekrāna pirmo reizi Latvijā tikai vienā seansā The Rolling Stones cienītāji varēs gūt neaizmirstamu baudījumu – ar koncertfilmu Dāmas un kungi...The Rolling Stones (Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones) leģendārā grupa aicina fanus atgriezties vasaras tūrē, kas pacēla viņu karjeru nebijušos augstumos.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Biļetes jau pārdošanā kino Rīga un Biļešu serviss kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 8.00 Ls; skolniekiem, studentiem un cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām, uzrādot apliecības – 6.00 Ls.

 

UZMANĪBU! Trešdien, 29. septembrī tikai vienu stundu no plkst. 18:30 līdz plkst. 19:30 kino „Rīga” kasē varēs iegādāties biļetes uz koncertfilmu „Dāmas un kungi...The Rolling Stones” („Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones”) par īpašu cenu – 5 latiem! Izmantojiet iespēju un nepalaidiet garām šo laimīgo stundu!

Reklāma
Reklāma


Vēsturiski nozīmīgajā darbā iekļauti klasiski hīti no 1972. gada albuma The Exile on Main Street koncerttūres un īpaši šai filmai veikta intervija ar Miku Džegeru, filmēta pavisam nesen Dorčestras viesnīcā Londonā. Džegers un pārējie The Rolling Stones grandi – Kīts Ričardss, Miks Teilors, Bils Vaimans un Čārlijs Votss aicina fanus ceļojumā uz brīnišķīgo vasaru, kad viņi saviļņoja miljoniem fanus izpārdotos koncertos visā pasaulē.

„Tas ir fantastisks šovs un enerģija ir gaisā... visi ir ļoti koncentrēti un fantastiski” – Miks Džegers.
„Es zināju, ka Tumbling Dice dzīvajā ir satriecošs gabals” – Kīts Ričardss.

Dāmas un kungi… The Rolling Stones oriģinālmateriāls, ko uz 16 mm kinolentes uzņēma Bobs Frīzs un Stīvs Gebhards no Džona Lenona kompānijas Butterfly Films ir atjaunots īpaši šim kinonotikumam, lai dotu faniem unikālu iespēju atgriezties vēsturiskajā 1972. gada koncertā. Atjaunotu leģendārās koncerttūres versiju kinoteātros visā pasaulē piedāvā Eagle Rock Entertainment un Omniverse Vision kopā ar More2Screen.

Ieskaties: www.kinoriga.lv