"AMAYA" no 17. septembra kino "Rīga"

No rītdienas, 3. septembra kino Rīga kasē sāksies biļešu tirdzniecība uz Māra Martinsona jaunās spēlfilmas AMAYA seansiem kino Rīga. Filma uz ekrāna būs skatāma no 17. septembra.

Skats no filmas AMAYA.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no filmas "AMAYA".

Latvijas – Hongkongas kopražojuma filmā AMAYA ir veiksmīgi komplektēts multinacionāls aktieru ansamblis – galveno lomu atveido japāņu izcilā kinozvaigzne Kaori Momoi, līdzās viņai Latvijas publikai labi zināmā  teātra un kino dīva Kristīne Nevarauska, un jaunā Laura Luīze Dzenīte. Galveno vīrieša lomu tēlo lietuviešu aktieris un mūzikas leģenda Andrius Mamontovas. Operatora darbam Māris Martinsons veiksmīgā tandēmā jau otro reizi uzaicinājis vienu no labākajiem Baltijas kinooperatoriem Gintu Bērziņu.

AMAYA ir stāsts par romantiķi Polu (Andrius Mamontovas), kurš pēc dramatiskas šķiršanās no mīļotās Lori (Kristīne Nevarauska) dodas klejojumos pa pasauli. Honkongā liktenis viņu saved kopā ar sievieti vārdā Amaya (Kaori Momoi) un viņas mazliet komisko ģimeni. Pagātnes jūtas negrib pierimt un tās atdzimst pašā negaidītākajā laikā un vietā. Trīs dažādas sievietes palīdz Polam izdzīvot vēl nepieredzētas “mīlestības”, “ilgošanās”, “prieks”, “šķiršanās” izjūtas un no jauna atrast dzīves pilnasinību.

Filmā var atrast ne tikai savstarpējo attiecību dažādus modelējumus, tā piedāvā izprast Austrumu un Rietumu kultūru atšķirības, iejusties varoņu tēlos un viņu ikdienas dzīvēs, kas brīžiem pārvēršas komiskās, pat absurdās situācijās.

Filma AMAYA veidota, sadarbojoties kinoproducentu kompānijai KRUKFILMS (Latvija) ar kino studiju October Pictures (Honkonga). Filma tapusi, pateicoties privātiem investoriem no Latvijas un Lietuvas, kā arī Nacionālā kino centra atbalstam.

Filma tiks demonstrēta ar subtitriem latviešu un krievu valodās.
Filmas seansi darbadienās plkst. 18:00 un 20:00, sestdien un svētdien – plkst. 17:30 un 20:00.


Biļešu cenas: 3.00 Ls; skolniekiem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām – 2.50 Ls; otrdienās, izņemot svētku dienas – 1.50 Ls.

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.kinoriga.lv