Kur ģimenei atpūsties nedēļas nogalē?

Vasara turpinās pilnā sparā, kas daudzviet Latvijā ir pilsētas svētku laiks. Tāpat notiek dažādi koncerti un citas izklaides. Atliek tik izvēlēties, ko vēlaties apmeklēt!

Cinevillā interesanti būs gan maziem, gan lieliem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Cinevillā" interesanti būs gan maziem, gan lieliem!

Talantu koncerts Mālpils muižā

30. jūlijā plkst. 19.00 Mālpils muižā notiks Talantu koncerts, kurš pulcēs vairākus desmitus talantīgu dziedātāju no visas Latvijas. Koncertā uzstāsies bērni un jaunieši no visas Latvijas, kopā ar populāriem un atzītiem māksliniekiem, tā būs pozitīva un neaizmirstama tikšanās, krāšņā un skanīgā koncertprogrammā! Vairāk lasi šeit!

Vasaras koncertprogramma „Tu esi vasarā”

Koncertprogrammā Tu esi vasarā piedalīsies un ar populārām, visiem iemīļotām, kā arī pavisam jaunām kompozīcijām priecēs — Raimonda Paula favorīte, dziedātāja Ieva Sutugova, grupas Putnu balle dalībnieks Kārlis Būmeisters, jeb Kaža, daudzsološā dziedātāja Dace Upīte, Dzintars Čīča, dziedātājs Ingus Ulmanis, jauno izpildītāju konkursa Nāc sadziedāt laureāti un profesionālais tautas deju ansamblis Zelta sietiņš Baibas Šteinas vadībā. Vairāk lasi šeit!

Pasākums ģimenēm "Cinevillā"!

2010. gada 31. jūlijā no pulksten 10:00 līdz 19:00 Tukuma novada Slampes pagasta Kino pilsētā notiks ikgadējais pasākums, kas šogad veltīts slavenās latviešu kino filmas — Vella kalpi kino pilsētā 40 gadu jubilejai. Vairāk lasi šeit!

 

Cēsu pilsētas svētki

31. jūlijā Cēsīs visas dienas garumā notiks pilsētas svētki Pikniks pilsētā – svētki ar garšu. Šogad Cēsu pilsētas svētki norisināsies 31. jūlijā, piedāvājot svētku piknika grozu ar tradicionāliem un arī neparastākiem pasākumiem dažādām garšu gaumēm. Vairāk lasi www.cesis.lv.

Reklāma
Reklāma

 

Ludzas pilsētas dienas no 31.jūlija līdz 1.augustam

Programma solās būt plaša jo plaša. Būs gan seno arodu diena, siera vārīšana, Zaļais tirgus Ludzas amatnieku centrā, gan Isnaudas TN amatierteātra izrāde Miljonārs par katru cenu Ludzas Tautas namā. Būs arī balle un dažādas atrakcijas. Vairāk lasi šeit!

Daugavpilī atvēries jauns muzejs – "Ebreji Daugavpilī un Latgalē"

Šosezon savu darbību ir uzsācis jauns un neparasts muzejs-ekspozīcija Ebreji Daugavpilī un Latgalē, kas atrodas Daugavpils sinagogas otrajā stāvā. Vairāk lasi šeit!

Pirmdien (2.augustā) iztrakojies Mikas koncertā!

2. augustā Arēnas Rīga amfiteātrī uzstāsies britu popmūzikas zvaigzne MIKA, dauzonīgs un spilgts „autsaideris". Ņem vērā — bērniem līdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja koncertā bez maksas! Vairāk lasi šeit!

 

KO ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ DARĪSI TU?