Dobelē zaļumballe un Baznīcas ielas svētki

Dobelē 10. jūlijā Ķestermeža estrādē gaidāma zaļumballe Lecam pa vecam, bet 17. jūlijā — Baznīcas ielas svētki. Ja neesi viesojies Dobelē, īstais laiks aizdoties ekskursijā!
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

10. jūlijā Ķestermeža estrādē plkst. 19:00 notiks koncerts, bet plkst. 22:00 — zaļumballe Lecam pa vecam. PIEDALĀS: zaļumballes karaļi — ansamblis APVEDCEĻŠ, šarmantā dziedātāja JENNY MAY un populārākais Latvijas mīlas duets INGA un NORMUNDS.

Ieejas maksa: Ls 3.;
pensionāriem uz koncertu Ls 2.;
pirmskolas vecuma bērniem bez maksas;
Ar vienu biļeti var apmeklēt gan koncertu, gan nakts balli.

Savukārt 17. jūlijā visas dienas garumā norisināsies Baznīcas ielas svētki, kuri aptvers ne tikai Baznīcas ielu, bet arī ar to saistītās vietas — Baznīcas dārzu un vēsturisko Tirgus laukumu.


Šogad Dobeles Evaņģēliski Luteriskajai baznīcai aprit 515 gadi. Baznīcas ielas vēsture ir bagāta un interesanta. Tā ietver sevī Dobeles iedzīvotāju dzīves, pilsētas vēsturi un pašu Baznīcas ielas vēsturi un tās nozīmību Dobelniekiem. Tāpēc par godu šim vēsturiskajam skaitlim tiks atzīmēti šie svētki pašā Dobeles sirdī — Baznīcas ielā.

Svētkos piedalīsies: Xeny dance Studio un Dobeles pilsētas kultūras nama HIP HOP deju grupa, Līnijdejotāji, 3B Motosports, X – DOBELE reestyle BMX, Dobeles jauniešu teātra sports.

Visas dienas garumā būs iespēja sevi iemūžināt dažādos tēlos foto salonā un iepazīties ar Baznīcas ielas vēsturi — DOBELES AMATU MĀJĀ.
Performances Laika ritums varēs vērot Dobeles Evaņģēliski luteriskajā dārzā.
Par bērnu izklaides iespējām, rūpēsies ANNELS atrakcijas.
Vakarā un visas nakts garumā Dobeles pilsētas kultūras namā - latviešu filmu nakts.

Ķestermeža estrādē plkst. 22. 00 Baltic Dance Factory organizētā FOAM KINGDOM PUTU BALLĪTE.

Svētki noslēgsies 18. jūlijā ar dievkalpojumu Dobeles Evaņģēliski Luteriskajā baznīcā

Materiālu sagatavoja: Linda Rēdliha, Dobeles pilsētas kultūras nama kultūras darba organizatore


 

Reklāma
Reklāma