"Elkor" dāvina grandiozus bezmaksas svētkus savā 20 gadu jubilejā

9.un 10.jūlijā par godu Elkor 20 gadu jubilejai tiks rīkoti krāšņi bezmaksas svētki visiem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem, kas sāksies ar Nakts iepirkšanos 9.jūlijā, turpināsies 10.jūlijā ar vērienīgām izklaidēm visai ģimenei un noslēgsies ar Sarkanā kora, Jāņa Stībeļa un Eolikas koncertiem un jubilejas salūtu 10.jūlija vakarā. Svētki notiks pie Elkor Plaza, Brīvības ielā 201.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

20 gadu jubilejas svinības sāksies 9.jūlijā, piektdienā, ar Nakts iepirkšanos tirdzniecības centrā Elkor Plaza no plkst. 22:00 – 2:00.  „Svinot dzimšanas dienu, dāvinām saviem klientiem iepirkšanās svētkus, kuru laikā vairāk kā 5000 precēm piedāvājam atlaides līdz pat 80%,” stāsta Elkor mārketinga direktore Inta Grase, "Paralēli darbosies Elkor Plaza nakts kafejnīca, spēlēs DJ, kā arī notiks dažādu preču prezentācijas un degustācijas."


Sestdien, 10.jūlijā  no plkst. 12:00 līdz pat 18.00 darbosies dažnedažādas bezmaksas izklaides lieliem un maziem viesiem. Bērni varēs lēkāt milzu piepūšamajās atrakcijās un batutos, spēlēties ar pasaku tēliem, vērot žonglieru, klaunu un citu mākslinieku uzstāšanos, kā arī piedalīties citās interesantās nodarbēs. Kā lielākais pārsteigums bērniem – uz Rīgu būs atbraukuši kamielis un lama no zemnieku saimniecības Rakši. Tie savā mugurā bez maksas vizinās ikvienu bērnu un būs iespēja arī nofotografēties.


Savukārt, vecāki un jaunieši varēs braukt  ar Gokartiem,  piedalīties Spilvenu kaujās, spēlēt Milzu domino, kā arī dažādas lielās galda spēles (novusu, galda tenisu, galda futbolu, dambreti) un, protams, visi kopā varēs vērot interesantus priekšnesumus - uzstāsies bērnu grupa Jūras akmentiņi, dejos estrādes deju grupa Rīdze, kā arī noslēgumā būs bērnu diskotēka. Visas dienas garumā darbosies vairākas kafejnīcas, kurās varēs gan paēst pusdienas, gan atveldzēties ar saldējumu un citiem našķiem.

Reklāma
Reklāma


Plkst. 19:00 sāksies svētku kulminācijas daļa, kuru vadīs Agnese Zeltiņa un Edmunds Kaševskis. Vakaru ievadīs Elkor šīsvasaras apģērbu kolekciju modes skate, kuru prezentēs modeļi no Zandas Krancmanes modeļu skolas. Turpinājumā notiks Jubilejas loterijas lielā balvu izloze, kam sekos muzikāls apsveikums no Jolantas Gulbes un Rīgas Sarkanais kora. Turpinājumā ar pasaules hitiem un savām jaunākajām dziesmām priecēs Jānis Stībelis ar grupu, bet vakara "nagla" būs grupa, kas ir par 10 gadiem vecāka nekā Elkor – leģendārā Eolika.  Svētku noslēgumā plkst. 22:55 – jubilejas salūts.


„Vēlos izcelt, ka visas svētku izklaides ir pieejamas bez maksas, tādēļ aicinām izmantot iespēju labi atpūsties kopā ar draugiem un saviem tuvajiem visas dienas garumā,” aicina I.Grase.


Elkor 20 gadu jubilejas svētku programma:
9.jūlijs
Plkst. 22.00 - 02.00
Nakts iepirkšanās – vairāk kā 5000 precēm atlaides līdz 80%
Kafejnīca, DJ, degustācijas un prezentācijas

10.jūlijs
Plkst. 12.00- 18.00
Bezmaksas atrakciju parks visai ģimenei:
Bērniem - Milzīgs piepūšamais Adrenalīna kalns, batuti, piepūšamās atrakcijas
Gokartu trase pieaugušajiem
Spilvenu kaujas
Spēles – novuss, dambrete, Riču Raču, Cirks, galda futbols, galda teniss, milzu domino
Deju grupas Rīdze priekšnesumi
Bērnu vokālā ansambļa Jūras akmentiņi priekšnesumi
Kamielis un lama no zemnieku saimniecības Rakši
Pasaku tēli, klauni, žonglieri

Plkst. 19:00 – 23:00
Elkor šīsvasaras apģērbu modes skate
Jolantas Gulbes un Sarkanā kora koncerts
Jāņa Stībeļa un grupas koncerts
Eolikas koncerts
Jubilejas svētku salūts