Mereditas Vaildas erotiskais meistardarbs "Mulsums"

Apgādā "Kontinents" jaunums slavenās Mereditas Vaildas erotiskais meistardarbs ir klāt. Erotiskas spriedzes piesātināts ceļojums hakeru pasaulē, pilns noslēpumu, melu un bīstamu netikumu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Meredita Vailda  - Mulsums

 

Erotiskas spriedzes piesātināts ceļojums hakeru pasaulē, pilns noslēpumu, melu un bīstamu netikumu.


Ērika Heteveja ir skaista un ambicioza sieviete. Ar prestižas augstskolas diplomu kabatā un pašas radītu uzņēmumu viņa ir gatava iekarot savu vietu tehnoloģiju pasaulē.
Bleiks Lendons ir pievilcīgs un cinisks hakeris, kas biznesa vidē ieguvis jaunā ģēnija slavu un pelna miljardus. 
Reiz viņi satiekas kāda debesskrāpja stiklotajā kabinetā, kur Ērikai divdesmit minūtēs jāpasaka divus miljonus dolāru vērti vārdi, bet Bleikam – jābūt tam, kurš šos vārdus uzklausa.

Izaicinājums, biznesa džungļi, pagātnes noslēpumi, reibinoša iekāre un mīlestība, kas izkliedē tumsu. Šim stāstam piemīt film noir elegance un mulsinošs jutekliskums. Meredita Vailda ir uzminējusi zelta griezumu rakstniecībā – īstajā laikā un pareizajās proporcijās atainojot gan modernās pasaules dinamiku, gan ārkārtīgi izjustu erotiku, un aizkustinošu mīlestību, kurai mūsdienu cilvēks bieži izvēlas neticēt.

Meredita Vailda ir mūsdienu romantiskās literatūras pasaules spožākais dārgakmenis. Hārvardā ieguvusi grādu tehnoloģijās, brīvi jūtas IT pasaulē, un uzskata sevi par bezcerīgu romantiķi. Meredita dzīvo Ņūhempšīrā kopā ar vīru un trim bērniem.

Reklāma
Reklāma

 


Autores stilu raksturo lieliska, bagāta valoda, spraigs sižets un daudz romantikas... 

Šī grāmata man lika iemīlēties Mereditā Vaildā... Superseksīgi un ārkārtīgi intriģējoši –
jūs alksiet pēc turpinājuma! 
Sexy Books Reviews

 

Ieskaties:

www.kontinents.lv
http://www.draugiem.lv/kontinents.lv/
http://kontinentablogs.wordpress.com/