Izdots burtu plakāts, kas alfabētu ļauj apgūt bērnam saistošā veidā

Domājot par bērniem, kuriem burtu apgūšana vēl tikai priekšā, izdevniecība “White Book” radījusi mācību līdzeklis, kas ne vien ļauj apgūt prasmes, bet arī atstāj spilgtas atmiņas par lasīšanu kā par kaut ko brīnumainu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lielformāta plakāta “Alfabēts” izmantošana ir veids, kā burtu mācīšanos pārvērst aizraujošā spēlē. Pasaulē ir tūkstošiem grāmatu un to visu pamatā ir burtu atpazīšanas rotaļa, kas katrā reizē tiek izspēlēta citādāk. Tās pratēji spēj ne vien burtot, bet arī uzburt zilbes, vārdus un teikumus. Mācoties lasīt un, liekot lietā jaunās zināšanas, iespējams iepazīst pasauli un brīnumaino vārda mākslu.

 

Uz plakāta attēloti mākslinieka Gusta Linkeviča ilustrētie latviešu alfabēta burti, kas jau iepriekš publicēti grāmatās “Ābece. Burtu pasakas” un “Krāsojamā ābece”. Kopš zīmējumu nokļūšanas publiskajā telpā, tie kļuvuši sabiedrībā iemīļoti. Burtu plakāts “Alfabēts” ir ceturtais produkts mākslinieka darbu sērijā.

 

Ilustrācijas īpašas ar autora spēju attēlot vienā kompozicionālā zīmējumā šķietami nesavienojamus elementus – dažādus vārdus, kas sākas uz viena un tā paša burta. Meistarīgie risinājumi ilustrācijas padara aizraujošas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Reklāma
Reklāma

 

Plakāts paredzēts likšanai pie sienas (izmērs 69x100 cm). Izdevniecība “White Book” uzsver, ka tas paredzēts izmantošanai ģimenēs, kurās aug mazi bērni, kā arī bērnu dārzos, pirmsskolas un sākumskolas izglītības iestādēs.

 

 

www.whitebook.lv