Dzintra Kalniņa "Tase viegluma"

“Tase viegluma” ir maza, parocīga grāmatiņa, kas iedvesmo palūkoties uz ikdienišķo citādāk. Priekpilnāk. Vieglāk. Ar dziļāku sapratni par sevi un otru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tas nav autores izgudrots vai piedzīvots stāsts – tas ir lasītāja stāsts. Stāsts, ko katrs ik dienas vēsta pats sev, kur galvenais varonis ir viņš pats, kur notikumu interpretācija ir katra paša ziņā, kur katrs var būt tieši tik liels vai mazs, cik viņam tobrīd vajadzīgs. 

 

Kā ievadā saka autore: “Mēs bieži runājam par dažāda veida pilnveidošanos, bet daudz retāk – par visvienkāršāko ceļu, kas turp ved: prieku. 

Prieks rada viegluma sajūtu. Prieks ir vislabākā motivācija. Prieks ir lipīgs un rada atkarību.

..Katrs ir ģeniāls savā īpašā veidā, ikviena dzīve ir unikāla un vērtīga, kas ar savu būšanu vien iedvesmo un skar citas. 

Reklāma
Reklāma

Jo plašāk un priekpilnāk mēs dzīvi tveram, jo plašāka un priekpilnāka tā top.” 

 

Dzintra Kalniņa ir vairāku oriģilnādarbu autore, kas veikusi arī vairāku pasaulē ievērojamu autoru tulkojumus par garīgām un pašizziņas tēmām. 2012. gadā iznāca viņas grāmata “Populāri un intriģējoši kristāli”, savukārt 2013. - E. Aleksandra “Debesu valstības pierādījums. Neiroķirurga ceļojums aizsaulē” latviskojums. 

 

Ieskaties: www.avotsabc.lv