Izdevniecība Avots piedāvā trīs intriģējošus jaunumus!

Izdevniecība Avots piedāvā trīs intriģējošus jaunumus - "Svētais, sērfotājs un firmas prezidente", "Dienišķā iedvesma no mūka, kurš pārdeva savu Ferrari" un "Līdzjūtība pret sevi. Nenosodi sevi un atbrīvojies no nedrošības".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Robins Šarma, "Svētais, sērfotājs un firmas prezidente"

Robins Šarma, pasaulē augstu vērtētais līderības un pašizaugsmes skolotājs, iedvesmo meklēt arvien jaunus ceļus, lai augtu, lai dzīvotu pilnvērtīgi un ar prieku. Robins Šarma ne vien mudina sapņot, bet arī spert praktiskus soļus savu sapņu realizācijas labā. 

Šī darba varonis, Džeks, ir paša Šarmas līdzinieks. Nepilnības sajūtas nogurdināts un iekšējās balss urdīts, Džeks sāk ceļu pretim apmierinātākai, veselīgākai, harmoniskākai sevis versijai. 

Stāsts ir viegli lasāms un iedarbīgs - Robina Šarmas grāmatu spēks slēpjas faktā, ka tās ir iedvesmojošas. Ka tās dod cerību nomāktības posmos, un ģenerē otro elpu tad, ja jūtamies dzīves ceļā paguruši. 

Cilvēks ir dzimis, lai priecātos par sevi un pasauli, lai izvirzītu un sasniegtu mērķus gan ikdienas, gan ģimenes un darba dzīvē, un Šarma ir viens no šīs patiesībās atgādinātājiem un iemiesotājiem. 


Robins Šarma, "Dienišķā iedvesma no mūka, kurš pārdeva savu Ferrari"
Gluži kā nosaukums vēsta, šī ir iedvesmas grāmata - citāts katrai dienai. Šarmas tipiski vieglajā stilā katrai gada dienai piedāvāts savs vēstījums - kodolīga un garastāvokli pacilājoša zinību pērle, par ko padomāt un no kā gūt pozitīvu lādiņu. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Kristīna Nefa, "Līdzjūtība pret sevi. Nenosodi sevi un atbrīvojies no nedrošības"

Psiholoģijas zinātņu doktore Kristīne Nefa ir dzīvē pieredzējusi dziļu nedrošību, attiecību problēmas, ģimenes kritiku, pašas bērna attīstības traucējumus un citas likstas - to visu viņa ir izmantojusi, lai izaugtu par atzītu profesionāli savā jomā, ar savu darbu palīdzot tūkstošiem lasītāju visā pasaulē. 

Grāmatā mijas autores pašas pieredze ar psiholoģisko norišu paskaidrojumu, padarot to par uzskatāmu mūsu iekšējo norišu ceļvedi. Lai jauniegūto sapratni mēs spētu likt lietā, autore piedāvā psiholoģiskus vingrinājumus (tie pielāgoti cilvēkiem ar gaumēm), kas padziļinās pašsiziņas procesu un radīs jaunas idejas, kā izturēties dzīves izaicinājumu situācijās. 

Darba centrālā ideja ir tā, ka ar iejūtību, praktisku mīlestību pret sevi, mēs spējam augt ar prieku un pārstāt sevi kritizēt. Un tad spert nākamo soli: to dot mantojumā saviem bērniem. 

 

Ieskaties: www.avotsabc.lv