Izdevniecības "Egmont" decembra grāmatu jaunumi

Decembra aktualitātes - "Sniega pasaciņas", bērna pirmā enciklopēdija, "Minecraft" gudrības un "Ledus sirds" tēlu piedzīvojumi. Turklāt - tas ne tuvu nav viss!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mirdzi, eglīte, mirdzi!. Maša un Lācis
Tuvojas jaunais gads, un mazā Maša dodas pie Lāča, lai apsveiktu savu draugu. Ķepainis poš māju un grezno eglīti. Meitenīte steidz viņam palīgā, un tad tikai sākas... Pat jādodas uz mežu pakaļ jaunai eglītei! Protams, piedzīvojumi turpinās! Ko draugi satika mežā? Un kā Maša pārvērtās par Sniegbaltīti? To uzzināsi, lasot šo aizraujošo stāstu par svētku brīnumiem un pārvērtībām.


Ledus sirds. Rokasgrāmata. Disney
Šajā lieliskajā rokasgrāmatā sastapsi sirsnīgās animācijas filmas „Ledus sirds” tēlus un nokļūsi gan svinīgā kronēšanas ceremonijā, gan sniegotās kalnu virsotnēs, gan majestātiskā ledus pilī! Tu uzzināsi daudz jauna par drosmīgo, dzīvespriecīgo princesi Annu un viņas māsu – burvju spējām apveltīto daiļo karalieni Elzu. Lasi par Annas neticamo ceļojumu, kurā viņa devās, lai atbrīvotu Arendelas karaļvalsti no bargā aukstuma, kā arī iepazīstas tuvāk ar pārējiem animācijas filmas varoņiem – princi Hansu, brašo jaunekli Kristofu, jautro ziemeļbriedi Svenu, draudzīgu sniegavīru Olafu un citiem.


Manas mīļās sniega pasaciņas
Piecpadsmit burvīgas pasaciņas par rīta sarmu, sniegavīriem, ragaviņām un slidošanu sajūsminās ikvienu bērnu. Pa dienu jaukie dzīvnieciņi izbauda ziemas priekus, bet vakarā mīļi pieglaužas māmiņai un tētim, atceroties piedzīvoto. Lai šī grāmata sasilda sirdis ziemas vakaros arī jūsmājās!


Daba - Mana visupirmā enciklopēdija
No saulainas dienas līdz zvaigžņotai naktij, no akmens, kam ilgs mūžs, līdz pat vējam, kas pūš – dabas daudzveidību bērniem palīdzēs iepazīt gan skaistas fotogrāfijas, gan Vinnija Pūka un viņa draugu ik dienu veiktie atklājumi. Kas ir sēkla? Kā tā aug? Kāpēc lapas maina krāsu? Enciklopēdija sniegs atbildes un šiem un daudziem citiem jautājumiem un mudinās bērnu pašu jautāt par visu, kas dabā redzēts un piedzīvots. Viegli uztverama uzbūve Katrā enciklopēdijas daļā ir tēmas un jautājumi, kas atkārtojas. Tās ir tēmas, kas interesē bērnus un kuras viņi spēj sasaistīt ar ikdienā pieredzēto. Daļas • Gadalaiki • Augi • Zeme • Debesis • Ūdens Daba fotogrāfijas No pirmās līdz pēdējai nodaļai bērni varēs aplūkot saistošas krāsu fotogrāfijas pat lappuses lielumā.


Draudzeņu albums. My Little Pony. Equestria girls
Draudzība – tas ir brīnums! Šis albums tev palīdzēs nekad to neaizmirst! Lūdz savām draudzenēm aizpildīt anketas, lai vienmēr atcerētos svarīgāko informāciju, lai allaž zinātu, kā viņas iepriecināt. Šajā albumā atrodi testus un spēles par draudzību. Noskaidro, kurai Kanterlotas skolas meitenei tu visvairāk līdzinies un kāda ir tava zīme pēc Ekuestrijas horoskopa! Kopā ar draudzenēm radiet jaukus zīmējumus un saceriet vēstules, ko lasīt pēc pieciem gadiem! Varat arī rakstīt neparastus stāstus vai darināt draudzības rokassprādzes, kā arī pārbaudīt savas zināšanas ekuestroloģijā. Lai kopā pavadītie brīži ir neaizmirstami un jauki!

Reklāma
Reklāma


MINECRAFT. Sarkanakmens rokasgrāmata
Šajā grāmatā apkopots viss, kas tev jāzina par sarkanakmens sniegtajām iespējām „Minecraft” pasaulē. Tu uzzināsi, kā izmantot šo neparasto resursu – sākot no sarkanakmens ieguves un vienkāršu shēmu veidošanas, līdz pat sarežģītu mehānismu būvēšanai. Sarkanakmens slazdi un katapultas uz visiem laikiem kliedēs bailes no krīperiem! Varēsi arī aplūkot izcilākos sarkanakmens meistardarbus, ko cēluši talantīgākie spēlētāji. Tie tevi pārsteigs un iedvesmos!

 

Ieskaties: www.egmont.lv