Latviešu valodā izdots provokatīvākais Paulu Koelju bestsellers "Sānsolis"

“Jāņa Rozes apgādā” latviešu valodā klajā nācis pasaulslavenā rakstnieka Paulu Koelju jaunākais  romāns “Sānsolis”. Pikants un provokatīvs, tas rosina jautājumus, kā iegūt jaunu dzīves degsmi un  mācīties būt brīvam. 

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Šis intriģējoša sižeta caurvītais un iedvesmojošām atziņām bagātais stāsts radīs  atbalsi ikvienā, kas reiz sev drosmīgi vaicājis: “Vai tas ir viss?” 

Jaunais romāns “Sānsolis” sasniedz Latviju, turpinot staptautisku panākumu virkni. Tas paguvis kļūt par starptautisku bestselleru daudzviet pasaulē, iekarojot grāmatu topus Brazīlijā, Itālijā, Francijā, Grieķijā, Lielbritānijā, Indijā un Dienvidkorejā, kā arī vairākās Latīņamerikas valstīs un Spānijā.
 

Romāna galvenajai varonei Lindai ir trīsdesmit viens gads, pārtikusi dzīve, mīlošs vīrs, divi bērni un prestižs darbs populārā  Ženēvas laikrakstā, tomēr viņa nejūtas laimīga. “Ik rītu, atverot acis, lai celtos un dotos šai ideālajā pasaulē,  par kādu visi sapņo un tikai daži sasniedz, zinu, ka diena nebūs nekāda laimes ieleja.” Draudzenes viņai iesaka  lietot antidepresantus, taču viņa vēlas just vairāk, nevis mazāk. Tikšanās ar jaunības dienu simpātiju, kurš kļuvis par ietekmīgu politiķi, viņā atmodina nebijušas jūtas un satricina ierasto pasauli, ievelkot bīstamā attiecību  spēlē, kuras iznākumu ir grūti prognozēt. 
 

Kā atklāj grāmatas autors Paulu Koelju, iemesls, kāpēc viņš jaunākajā darbā pievērsies sānsoļa tēmai, nav  nejaušs. To rosinājušas pārdomas, vērojot sociālajos tīklos visbiežāk apspriestās problēmas, tostarp depresiju. 
 

“Anonīmi aicināju cilvēkus dalīties pārdomās par šo jautājumu. Man par lielu izbrīnu viņi biežāk izvēlējās  runāt nevis par slimību, bet gan par nodevību. Tā, gluži neviļus, veidojās noteikta shēma un radās idejas, kas  realizējās grāmatā.”

Reklāma
Reklāma


Romāns “Sānsolis” ir jau piecpadsmitā latviski izdotā Paulu Koelju grāmata, kas iznāk Edvīna Raupa  tulkojumā no portugāļu valodas. Visā pasaulē iemīļotais brazīliešu rakstnieks, kuram sociālajos tīklos un blogā  paulocoelhoblog.com seko vairāk nekā 35 miljonu liels fanu pulks, savu popularitāti skaidro ar to, ka viņš spēj  uzrunāt visus cilvēkus, sarežģītas idejas ietērpjot vienkāršos vārdos. 

“Kāpēc mēs vēlamies dzīvot mūžīgi? Tāpēc, ka vēlamies nodzīvot vēl vienu dienu kopā ar cilvēku, kurš ir mums  līdzās. Tāpēc, ka vēlamies palikt kopā ar cilvēku, kurš pelna mūsu mīlestību un kurš prot mīlēt arī mūs tā, kā  esam pelnījuši. Tāpēc, ka dzīvot – nozīmē mīlēt.”

“Sānsolis” spilgti ilustrē trauslo līniju starp neprātu un ārprātu, laimi un nelaimi, kā arī mūžīgus “personīgā  stāsta” meklējumus” (Daily Express). “Tik vienkāršs, bet vienlaikus tik brīnišķīgs” (Barometern.se). Grāmatu “Sānsolis” no 7. oktobra var iegādāties Latvijas lielākajās grāmatnīcās.