Jaunas grāmatas no Egmont mazajiem lasītājiem!

Egmont piedāvājumā kā vienmēr - košas, krāsainas un sirsnīgas grāmatiņas mazajiem lasītājiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Stāsti miedziņam

Nāc līdzi drosmīgajam lācēnam, kura burvju pidžama aizvedīs tevi pasakainos piedzīvojumos, satiec draiskulīgu vāverēnu, kas nevēlas doties gulēt, un vēro zvaigžņoto debesjumu kopā ar lauvēnu un tīģerēnu! Draudzīgie stāsti, piemīlīgie tēli un skaistās ilustrācijas nemanot ieaijās tevi miedziņā, un varbūt vēlāk sastapsi grāmatas varoņus sapņos!

 

Kur ir sprodziņa? Pa pēdām

Suņuks Tobis vēlas atrast aitiņu Sprodziņu. Seko taciņu līkločiem ar savu pirkstiņu! Tad atver atlokus, un tevi gaidīs pārsteigums!... 

Sērijā ‟Pa pēdām ” iznākusi arī grāmatiņa par maza pērtiķēna piedzīvojumiem džungļos – ‟Rūdis ir izsalcis”. Interesanti, vai viņam izdosies atrast gardu ēdienu un piepildīt rūcošo vēderiņu?

Grāmatas ir košas un dzīvespriecīgas, turklāt rotaļas veidā tiek trenēta pirkstu motorika, netieši veicinot bērna valodas attīstību.

 

 

Draudzeņu stāsti

Reklāma
Reklāma

Savu labāko draudzeni tu vari satikt gan skolā, gan pagalmā vai deju pulciņā. Un rodas prieks par kopābūšanu un aizraujoši meiteņu piedzīvojumi, ko pastāstīt arī citām draudzenēm! Šajā krājumā apkopoti bezgala jauki stāsti par draudzību, tās vērtību un brīnumaino spēku, par pašapziņu, sapratni un līdzjūtību, par bailēm un drosmi tās pārvarēt – par visu, kas iepriecina un satrauc meiteņu prātus!

 

 

 

Pirāti. Džons Metjū

Uz kuģa pakaļgalu, sauszemes žurkas! Esiet gatavi sastapties ar baiso un vienlaikus vilinošo pirātu pasauli... Šeit atradīsiet leģendas, kur piedzīvojumi un dēkas ir asinīm rakstītas. Melnbārdis, kaptenis Kids un Anna Bonija – izdzirdot šos vārdus, iztēlē uzaust mačetes žiletes un apslēpta manta, nāvei nolemti jūrnieki, kas iet pa dēli, un kuģi, kas izmisumā bēg no „Jautrā Rodžera”. Uzzini par to pirātu pārgalvīgajiem varoņdarbiem, kas sen jau folklorizējušies un iedvesmojuši radīt tādus neaizmirstamus personāžus kā Garo Džonu Silveru un kapteini Džeku Zvirbuli. Lasi par pārdrošiem uzbrukumiem uz jūras un sauzemes un atklāj patiesību par pirātu dzīves īstenību un kuģa – no viņu stingrajiem uzvedības likumiem līdz briesmīgajiem sodiem, kas gaidīja tos, kuri šos likumus pārkāpa...

 

 

Ieskaties: www.egmont.lv