Veiksmes simboli un zīmes

Veiksmes, laimes, mīlestības, harmonijas, pārpilnības u. c. enerģijas piesaistīšanai, kā arī neveiksmju atvairīšanai ļaudis kopš senseniem laikiem ir izmantojuši simbolus un zīmes. Grāmatā minētie simboli raksturīgi gan Rietumu, gan Austrumu kultūrai, un daudzviet tie sasaucas arī ar seno latviešu ticējumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Simbolikas zināšana palīdzēs pareizi piemeklēt tādus amuletus un talismanus, kuri piemēroti tieši jums un kuru pareiza lietošana sekmēs vēlmju īstenošanos un pozitīvas pārmaiņas jūsu dzīvē.

Talismanus (priekšmetus, kas nes laimi un veiksmi) var izmantot visai dažādi. Tos var valkāt, var laiku pa laikam turēt rokās (atkarībā no talismana īpatnībām tas paņems projām negatīvo vai sniegs pozitīvo enerģiju), var novietot mājas iekšpusē vai ārpusē, var pat attiecīgo simbolu vai rūnu uzzīmēt tieši uz plaukstas.

 

Ieteicams izraudzīties rotaslietas ar sava talismana simbolu. Tas nesīs jums veiksmi nevis kaut kādā vienā sfērā, bet gan visā dzīvē kopumā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka talismanu simboli, kas attēloti uz aksesuāriem (gredzeniem, cimdiem, somiņām, mobilajiem tālruņiem, zīmuļiem, brelokiem u. c.), ir viens no visizdevīgākajiem risinājumiem – šādu talismanu jūs vienmēr varat nēsāt līdzi un tas ir piemērots tieši jums.

Par talismanu var kļūt itin viss, ko vien vēlaties: lietiņa, ko uzdāvinājis mīļš cilvēks vai ko esat nopircis dienā, kura palikusi prātā kā ļoti laimīga. Bet var arī speciāli iegādāties talismanu ar kāda pasaulē visvairāk pazīstama simbola vai maģiskas zīmes attēlu.

Reklāma
Reklāma

 

 

Ieskaties: www.avotsabc.lv