Aromterapija iesācējiem

“Aromterapija iesācējiem” būs lielisks palīgs tiem, kuri vēlas iepazīt aromātu pasauli un uzzināt, kā augu spēks spēj bagātināt cilvēku dzīvi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatā atradīsiet praktiskus padomus ēterisko eļļu izvēlē, ieteikumus to lietošanā, detalizētu biežāk lietoto eļļu apskatu un vēl daudz ko noderīgu. Tā iepazīstinās jūs ar aromātu pārpilnību, kuru mums piedāvā daba.

Aromterapijas pirmssākumi meklējami jau pirms apt. 5000 gadu, tā ir viena no visvecākajām holistiskās (vispārējās) dziedniecības metodēm. Aromterapija stimulē, atslābina, rada garīgu līdzsvaru, palīdz novērst fiziskus labsajūtas traucējumus un labvēlīgi ietekmē organisma darbību.

Autors par aromātiem un augu esencēm interesējas jau kopš septiņpadsmit gadu vecuma, kad devās uz Austrumiem, kur arī izbaudīja visdažādākos un krāšņākos aromātus un smaržvielas. Iedvesmojies arī turpmākajiem ceļojumiem, viņš padarīja šo kaislību par savu profesiju. Ir līdzdibinātājs un vadošais speciālists tādās sabiedrībās kā PRIMAVERA LIFE GmbH, Helath & Life Coach un Feng Shui Experte. PRIMAVERA LIFE GmbH ir lielākais aromātisko eļļu izplatītājs, un tās akadēmija ir nozīmīgākais aromterapijas speciālistu sagatavošanas centrs.

Kurts Ludvigs Nīblings sociālajos tīklos — vietnē www.momanda.de — sniedz padomus par dažādu augu un zāļu maisījumu pagatavošanu, ēteriskajām eļļām, aromterapiju un dabisko kosmētiku.


Lai patīkami aromāti uzlabo jūsu pašsajūtu un vairo dzīvesprieku!

 

Ieskaties: www.jumava.lv

Reklāma
Reklāma