"Latvijā iecienīti ēdieni". Recepšu grāmata teju 900 lappusēs

Izdevniecība Avots ir sarūpējusi teju 900 lpp. biezu sējumu "Latvijā iecienīti ēdieni", kurā apkopotas mūsu etniskajam reģionam raksturīgo ēdienu receptes - kopumā to ir ap trim tūkstošiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apjomīgais sējums sniedz bagātīgu recepšu klāstu, kas izkārtots ērti pārlūkojamās un plaši izvērstās sadaļās: Aukstais galds, Siltie ēdieni, Saldie ēdieni, Konditorejas izstrādājumi, Dzērieni, Mērces un marinādes. Izdevumu papildina pielikumi par dažādu garšaugu un garšvielu pielietojumu.  

Izdevumu sastādījis autoru kolektīvs.

Šī grāmata būs uzticams palīgs un dāsna dāvana pašmāju virtuves cienītājiem, visiem, kam patīk gatavot un kas vēlas viesus palutināt ar ko īpašu un latvisku, kā arī izcils papildinājums jaunās saimnieces pūralādei!

Kā izdevuma priekšvārdā teicis Tālis Rēdmanis, Berlīnes un Hamburgas latviešu draudžu mācītājs, "Piedāvājot otram cilvēkam nobaudīt kādu ēdienu, mēs varam īpašā veidā dot iespēju viņam tuvāk iepazīt mūsu tautu un kultūrvidi. Ēdiens ir bijis un arvien paliek ne tik vien eksistenciāla nepieciešamība, bet arī svarīgs cilvēka identitātes, kultūras, statusa un attiecību elements".

Ieskaties: www.avots.lv
 

Reklāma
Reklāma