Saņem krāsojamo grāmatu ar angļu valodas alfabētu bez maksas!

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv ar valodu mācību centra “Berlitz kids” atbalstu izdevis krāsojamo grāmatu ar angļu valodas alfabētu. Grāmatiņa bērniem pieejama bez maksas! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikviena bērna un cilvēka redzesloks ievērojami paplašinās, ja vien viņš prot vairākas valodas. Tāpēc ģimenes portāls mammamuntetiem.lv iesaka svešvalodu apguvi bērnam mēģināt nodrošināt pēc iespējas agrākā vecumā. “Labākais laiks, kad bērnam uzsākt svešvalodas apguvi, ir no 1-10 gadu vecumam – tad ir vislielākās iespējas to apgūt un pielietot profesionāli,”  skaidro valodu centra “Berlitz” direktore Inga Zeide. 

 

Tā nu ir tapusi rotaļīga un vērtīga krāsojamā grāmata ar mīļiem zīmējumiem, kas bērnam palīdzēs apgūt angļu valodas alfabētu.

Alfabēta grāmatiņa ir izdota 3 000 eksemplāru, un to bez maksas var saņemt ikviena pirmsskolas izglītības iestāde un citi interesenti. Grāmata ir pieejama ģimenes portāla mammamuntetiem.lv redakcijā (Rīgā, Brīvības ielā 40, tālr.67217065, e-pasts redakcija@mammam.lv), kā arī valodu apmācības centra “Berlitz” (Rīgā, Blaumaņa iela 38/40, tālr. 67201492, e-pasts riga@berlitz.lv) audzēkņiem. 

Reklāma
Reklāma

 

Grāmatā iekļautais krāsojamais alfabēts bez maksas ir lejupielādējams arī mammamuntetiem.lv sadaļā Krāsojamie zīmējumi

 

Skaties video padomu "Cik gados bērnam sākt mācīt svešvalodu?"