Iespēja iepazīt Vēdu zināšanas latviski – Deivida Frolija grāmatā "No debesu upes"!

Mūsdienu pasaulē ir visai daudz informācijas par vēdiskajām zināšanām. Šķiet, ik uz soļa sastopamies ar jēdzieniem joga, karma, avatārs vai ājurvēda. Taču pat tiem, kuri interesējas par Austrumu garīgajām mācībām, nereti nākas atzīt, ka daudzi viņu priekšstati ir neskaidri un virspusīgi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Deivida Frolija  grāmatas No debesu upes apakšvirsraksts ir Vēdiskās zināšanas mūsu laikmetā. Autors koncentrēti, saprotami, draudzīgi sniedz ieskatu senās Indijas mācībās un atklāj, cik tās ir bagātīgas, universālas un cilvēkam vajadzīgas.  Viņam izdevies pārskatāmi parādīt visus būtiskākos Vēdu mācību teorētiskos un praktiskos
aspektus.

Lūk, daži grāmatas nodaļu virsraksti un apakšvirsraksti:

Dabas medicīna.

Ājurvēda; Sanskrits.

Mantras spēks; Karma un atdzimšanas zinātne;

Reklāma
Reklāma

Jogas ceļi.


Deivids Frolijs ir mūsdienīgs skolotājs, kurš pamatīgi apguvis seno garīgo mantojumu. Viņš ir ājurvēdas dziednieks, Vēdu astrologs, jogas un meditācijas skolotājs un sanskrita pārzinātājs. Būtiski, ka savas teorētiskās zināšanas un praktiskā darbā iegūtās atziņas viņš nevēsta pamācošā tonī. Autors augstu vērtē senās gudrības un prasmes, taču viņš nepavisam nav dogmatisks sludinātājs. Deivids Frolijs rada pārliecību, ka hinduisms, kurš balstās uz Vēdu zināšanām, nav sastingusi reliģija. Savā ziņā tā  ir radošas, veselīgas garīgas un fiziskas dzīves māksla, kuru iespējams apgūt arī mūsu dienās.

Vēdiskā zinātne ir garīgo zināšanu sistēma, kas aptver visas dzīves jomas. Pirmkārt, tā sniedz mums zināšanas, kā atbrīvoties jeb izprast sevi.

No angļu valodas tulkojusi Velga Vīgante.

Papildu informācija: apgāds Lietusdārzs, apgads.lietusdarzs@gmail.com, Ilona Liedeskalniņa, tel. 26214327

Visas apgāda Lietusdārzs grāmatas var iegādāties Jāņa Rozes un Valtera un Rapas grāmatnīcās visā Latvijā. 
No 28. novembra līdz 26. decembrim mūsu grāmatas varēs nopirkt arī Ziemsvētku tirdziņā Doma laukumā.