Aktierim Rihardam Leperam ģimenes pieaugums! Mammamuntetiem.lv sūta sveicienus

Nedēļas nogalē aktieris Rihards Lepers un viņa sieva Krista sagaidījuši otro meitiņu, "Instagram" saviem sekotājiem ziņo tētis Rihards Lepers. Mazo māsu mājās gaida pirmdzimtā – Odrija.
Rihards Lepers nu ir tētis divām meitām – Odrijai un Patrīcijai.

FOTO: no personīgā arhīva

Rihards Lepers nu ir tētis divām meitām – Odrijai un Patrīcijai.

Leperu ģimene savai otrajai meitai devuši vārdu Patrīcija, un viņa 17. martā piedzimusi Jūrmalā, Bulduru slimnīcā. “Mans lielais dzīves prieks. Esmu Tētis divām meitiņām. Patrīcija Lepere : 17.03.23 un Odrija Lepere 23.04.21." – tā “Instagram” raksta laimīgais tētis.

Reklāma
Reklāma

Pirms diviem gadiem ar Rihardu Leperu un viņa brāli Oskaru, kurš arī ir tētis, “Mammamuntetiem.lv” bija intervija; Rihards tajā teica šādi: “Ar tēva lomu ir aptuveni tā – tev atnes scenāriju un saka, ka esam dabūjuši budžetu jaunai filmai un rītdien sākam filmēt. Es saku: labi, tikai paskatīšos tekstu un kas tur ir. Skatos un saprotu, ka šo lomu ilgi gaidīju.” Intervijā viņš smiedamies arī piebilda: "Bērns ir kā Mikijs Rurks – nelasa scenāriju, bet improvizē. Un tu saproti, ka šajā filmā tas aktieris ir svarīgāks un jādarbojas viņam līdzi."

Vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” sirsnīgi sveic jauno ģimeni, vēlot skaistu mirkļu un miera pilnu iepazīšanās laiku!

Saistītie raksti