Ziemassvētkos latviešu vienībai Ukrainā uzdāvini konfektes un rupjmaizi

Šokolādes batoniņi, konfektes un rupjmaize ir tie kārumi, ar kuriem mēs svētkos varam iepriecināt savējos, kas šobrīd cīnās par Ukrainas brīvību.
Ja iespējams, dāvini batoniņus – tos karavīri ērti varēs ievietot karavīru bruņu uzkabes sistēmas universālajā somā. Zīmols Laima ir jau atgādājis batoniņus Miks.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja iespējams, dāvini batoniņus – tos karavīri ērti varēs ievietot karavīru bruņu uzkabes sistēmas universālajā somā. Zīmols "Laima" ir jau atgādājis batoniņus "Miks".

Saldumus latviešu vienībai Ukrainā ir iespējams nogādāt vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" birojā Rīgā, Brīvības ielā 40 (birojs pagalma ēkā) līdz ceturtdienai, 22. decembrim.

 

Latviešu vienība Ukrainā "Mammamuntetiem.lv" informēja, ka noderēs ikviens gardums, taču ikdienā visērtāk, ja tie ir batoniņi, ko karavīrs varētu ievietot karavīru bruņu uzkabes sistēmas universālajā somā. Tāpat latviešu karavīri īpaši novērtē rupjmaizi (piemēram, “Ķelmēnu”) un saldskābmaizi (piemēram, “Lāču” saldskābmaizi ar riekstiem un žāvētiem augļiem). Jāpiebilst, ka, dāvinot maizi, jāraugās, lai tai būtu pēc iespējas garāks derīguma termiņš. 

 

Reklāma
Reklāma

Jau ziņojām, ka  šonedēļ vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” birojā Rīgā, Brīvības ielā 40, ir iespējams nodot konfektes un piparkūkas Ukrainas aizstāvjiem. Dāvinājumus aicinām nodot līdz ceturtdienai, 22. decembrim, plkst. 16.00.

 

Daļa dāvinājumu tiks nogādāta īpaši latviešu vienībai Ukrainā un daļa ar biedrības “Tavi draugi” starpniecību Ukrainas karavīriem. 

Vairāk informācijas, rakstot inga@mammam.lv. 

Saistītie raksti