Futbola zvaigzne Deivids Bekhems piešķīris savu "Instagram" kontu ukraiņu bērnu ārstei; viņa rāda jaundzimušo dzīvi pagrabos

Futbola zvaigzne Deivids Bekhems piešķīris savu "Instagram" kontu ukraiņu ārstei, bērnu anestezioloģei Irinai Kondratovai, lai viņa varētu visai pasaulei parādīt, kā Harkivas pagrabos šobrīd klājas jaunajām māmiņām un viņu jaundzimušajiem bērniem.
Bērniņus no intensīvās terapijas nebija iespējams evakuēt un pagrabu… Foto: ekrānuzņēmums no Deivida Bekhema Instagram konta stāstiem.

FOTO: Ekrānuzņēmums

Bērniņus no intensīvās terapijas nebija iespējams evakuēt un pagrabu… Foto: ekrānuzņēmums no Deivida Bekhema Instagram konta stāstiem.

Attēli un video, kas uzņemti centrā, publicēti Deivida "Instagram" profila īsajos stāstos, kas saglabājas 24 stundas. Sportista auditorija ir vairāk nekā 71 miljons "Instagram" abonentu.

Deivids ar sievu līdz šim ziedojis vienu miljonu dolāru ukraiņu bērniem.

Zemāk ekrānšāviņi no pirmajiem video stāstiem, ko publicējusi Harkivas perenetālā centra vadītāja Irina Kondratova.


 Anestezioloģe stāsta, ka pirmajā kara dienā grūtnieces tika evakuētas uz pagrabiem. 

 

Pirmās dienas bijušas vissmagākās – bijis jāiemācās sadzīvot ar kara šāviņu skaņām.

Reklāma
Reklāma

 

Zemāk attēlā redzama māmiņa Jana ar savu jaundzimušo dēlu. Bērniņš piedzimis ar elpošanas problēmām, bet nu jau puisēna veselības stāvoklis ir labāks. Janas ģimenes māja karā esot iznīcināta, viņiem nebūs vietas, kur atgriezties.

 

Bērniņus no intensīvās terapijas nebija iespējams evakuēt un pagrabu…