Aicinājums ziedot Mikam aknu audzēja ārstēšanai

Smagā diagnoze – aknu audzējs – Mikam tika atklāts jau 2017. gadā, kad puisēnam bija 11 gadu. Uzsākot ārstēšanos, bija cerība, ka slimību izdosies uzvarēt, bet ārstu spriedums ir nežēlīgs – Latvijā ārstēšana vairs nav iespējama.
Vācijas klīnika piedāvā terapiju, kas dod cerības Mikam vēl baudīt dzīvi un kalt nākotnes plānus.

FOTO: Shutterstock.com

Vācijas klīnika piedāvā terapiju, kas dod cerības Mikam vēl baudīt dzīvi un kalt nākotnes plānus.

“Kad saprotu, ka varu dēlam dāvināt visu mantisko, bet nevaru dāvināt nākotni… nevaru apsolīt dēlam nākamo vasaru ar draugiem…” Mika mamma dalās piedzīvotajā un lūdz sabiedrības atbalstu.

 

Mammas stāsts

“Manam dēlam Mikam 2017. gada oktobrī atklāja aknu audzēju (Hepatocellulāra fibroellāra karcinoma). Tad viņam bija tikai 11 gadi. Likās, ka pēc operācijas un ķīmijterapijām, dzīve turpināsies kā ierasts, pilna prieka. Bez ārstēšanās, ar optimismu sirdī pagāja gads, kad 2019. gada oktobrī pēc kontroles izmeklējumiem atklājās, ka audzējs ir recidīvs. Visa pasaule sabruka zem kājām...  Ārstēšanas iespējas ir mazas, jo šī diagnoze ir pasaulei salīdzinoši sveša. Standarta ķīmijterapijas nelīdz. No 2020. gada Miks lietoja eksperimentālas zāles, no kurām viņam audzēji samazinājās un daļa jau pazuda. Likās, ka dzīve Miku beidzot lutinās. Pēc labo ziņu saņemšanas, ka audzējs atkāpjas, svinējām mazās uzvaras. No 2021. gada marta vairs mums mazo uzvaru svinēšana nav... Audzējs ir atkal atpakaļ. Dakteres paziņojums ir skarbs: “Latvijā ārstēšana vairs nav iespējama.” Vācijas klīnika piedāvā terapiju, kas dod cerības Mikam vēl baudīt dzīvi un kalt nākotnes plānus. 

 

Šai terapijas uzsākšanai nepieciešami 24 000 eiro.

 

Lūdzam ziedot!”

 

Kur ziedot

Biedrība BALOŽU PASTS

Reklāma
Reklāma

LV58HABA0551040981861

"SWEDBANK" AS,

SWIFT kods: HABALV22

Mērķis: Mika ārstēšanai

 

Izlietojumam seko līdzi šeit: https://www.facebook.com/balozupasts