ZZČ ĢIMENES KAUSA fināls 15.maijā!

ZZ Čempionāts ir lielākās skolēnu prāta un sporta spēlēs Latvijā, kas bērnu un jauniešu vidū komentārus vairs neprasa. Čempionāts ir viens no gaidītākajiem gada pasākumiem daudzās skolās un klasēs un ik gadu pulcina vairākus desmitus tūkstošus skolēnu no visas Latvijas, lai palīdzētu klasēm kļūt par saliedētām un stiprām komandām.
ZZ Čempionāts ĢIMENES KAUSS

FOTO: Publicitātes foto

ZZ Čempionāts ĢIMENES KAUSS

Taču šis mācību gads ir bijis citādāks gan skolēniem, gan skolēnu ģimenēm. Laikā, kad jau tik ilgi vienīgās iespējamās pulcēšanās noritējušas ģimenes lokā, ir īstais brīdis ienest jaunas vēsmas ikdienas rutīnā! 

 

Tāpēc šogad, ZZ čempionāta 15. gadā, aicinām piedalīties ZZČ ĢIMENES KAUSĀ –aizraujošā un saliedējošā sacensībā ģimenēm visā Latvijā – un parādīt, ka tieši ģimene ir stiprākā komanda!

 

Un jau nākamajā gadā ZZ čempionāts atgriezīsies savā ierastajā formātā, 16. reizi pulcinot bērnus un jauniešus grandiozākajās prāta un sporta spēlēs Latvijā.

 

Liels paldies Tele2, kas jau 15. gadu rīko un lepojas ar ZZ čempionātu, kā arī lieliskajiem partneriem, kuri palīdzējuši tapt šī gada ZZČ ĢIMENES KAUSAM: Veselības Ministrija, AS Sadales tīkls, LLU programma Piens un augļi skolām, ASV vēstniecība Rīgā, Biedrība Tēvi. 

 

Kas šogad ir ZZ Čempionāts?

  • Šogad ZZ Čempionātā var piedalīties pilnīgi visi – gan lieli, gan mazi, veidojot ģimeņu komandas vienas mājsaimniecības ietvaros.
  • Šogad ZZ Čempionāts norisinās divos posmos: digitālajā, kas ilgst visu aprīli un ģimenēm piedāvā dažādus aizraujošus, interesantus un izglītojošus uzdevumus, kurus var pildīt brīvajos vakaros vai brīvdienās. Skaties zzcempionats.lv 
  • Fināls 15.maijā, kas būs aizraujoša diena ģimenes lokā, piedaloties grandiozā auto un pastaigu orientēšanās piedzīvojumā! Noderēs gan izveicība, gan izdoma, gan katra komandas dalībnieka stiprā puse.


 

Turklāt īsts fināla dalībnieks ir sagatavojies fināla dalībnieks. Tāpēc, lai diena būtu patiesi izdevusies, esam apkopojuši svarīgāko informāciju, kas jāzina katram komandas dalībniekam.

 

Kas jāzina, pirms dalības finālā?

  • Atzīmējiet 15. maiju ģimenes kalendārā.
  • Kad tiks atklātas fināla lokācijas, pēc savas patikas izvēlieties vienu no 11 fināla norises vietām Latvijā.
  • Gatavojieties aizraujošam piedzīvojumam 5–7 stundu garumā.
  • Atcerieties, ka ātrums nebūs noteicošais spēles rezultātā. Sacensības skaistums slēpjas, nevis ātrumā, bet kopā pavadītajā laikā.
  • Pārliecinieties, ka visi digitālā posma uzdevumi izpildīti!
  • Ja ziniet, kādu ģimeni, kas vēl nav reģistrējies zzcempionats.lv – droši sakiet, ka vēl var paspēt – finālam var reģistrēties vēl pat līdz 14.maija vakaram!

 

Galvenā balva - 2000 eiro kopīgiem ģimenes piedzīvojumiem.

 

Galvenās balvas izlozē piedalās visi, kas piedalījušies gan digitālajā, gan fiziskajā ZZČ Ģimenes kausa posmā! Tomēr, jo aktīvāki būsiet un vairāk uzdevumus izpildīsiet, jo lielāka iespēja laimēt!

  •  Pie komandas rezultāta tiek pieskaitīts katrs pabeigtais un iesniegtais digitālā posma un fināla uzdevums. Katrs no izpildītajiem uzdevumiem nodrošina vienu biļeti kopējā izlozē.
  •  Jo čaklāka komanda, jo lielākas izredzes tikt pie galvenās balvas!


 

ZZČ Ģiemenes čempionātā apbalvosim arī aktīvāko skolu.

 

Arī šogad ZZ Čempionāts neaizmirst arī par skolām un skolotājiem, tāpēc ZZČ Ģimenes čempionātā apbalvosim arī aktīvāko skolu.

  • Balvu saņems tā skola, no kuras ZZ Čempionātā būs pieteikušies visvairāk bērnu. Tādēļ aicinām skolotājas mudināt savas klases skolēnus veidot komandas kopā ar savām ģimenēm un aktīvi piedalīties uzdevumos.
  • Aktīvākā skola saņems saliedēšanas pasākumu visiem skolas skolotājiem.


 

Vairāk idejas meklē ZZ Čempionāts un

piedalies kopā ar ģimeni!