Izsludina 1. septembra Mantu maiņu

Jaunais mācību gads daudziem ir pat svarīgāks datums kā gadu mija, jo atkal mazais paaudzies par vienu klasi vai palicis lielāks par vienu bērndārza grupiņu. Tieši vasaras beigas un mācību gada sākums ir labs mirklis, kad "mazo bērnu" mantas atdot un atrast ko vecumam atbilstošāku vietā, vai ne? Tādēļ mēs izsludinām 1.septembra Mantu maiņu!

FOTO: Shutterstock.com

Iespējams jums tā nav pirmā reize, tad varat tālāk nelasīt, jo viss ir kā parasti. Bet ja nu šoreiz piedalāties tikai pirmo reizi, tad stāstu, kā tas notiek:

"Mantu maiņa" ir bezpeļņas-daudzprieka rotaļlietu apmainīšanas pasākums, kurā ieguvēji ir visi. Tajā piedalās saudzīgi lietotas vai jaunas, bet nevajadzīgas rotaļlietas. Kļuvusi jau par tradīciju, arī šoreiz "Mantu maiņa" notiks Pārdaugavā, visas augusta pēdējās nedēļas garumā bērnu preču veikaliņā "muki.lv" -- mantiņas nodot varēs jebkurā no abiem veikaliem, bet lielā mainīšanās sestdienā notiks Pārdaugavas veikalā, Kalnciema ielā 40. 
 
- No 27. līdz 31. augustam, piektdienai, vecāki un paši bērni var nodot rotaļlietas, galda spēles un puzles, bērnu sporta un brīvā laika inventāru, CD ar spēlītēm, DVD ar multenītēm u.c. rotaļājamas lietas, kas vairs nesagādā tādu prieku kā agrāk, pretī saņemot nekonvertējamu valūtu -- muki latus (jā jā, mums ar vien tie ir latiņi).
- Visu maināmo var nest uz jebkurā no "muki.lv" veikaliem -- Baznīcas ielā 31 vai Kalnciema ielā 40, bet gala mainīšanās gan notiks plašākajā Pārdaugavas veikalā.
- Ikviena rotaļlieta, kas ir saudzīgi lietota, tīra un ar prieku citam bērnam lietojama tālāk, tiks novērtēta vērtībā no 1 līdz 5, par ko varēs saņemt atbilstošu naudiņu skaitu. Lūdzu, lūdzu, esiet godprātīgi un nenesiet plikas lelles ar sapinkātiem matiem, salauztas mašīnītes un puzles ar neatbilstošu gabaliņu skaitu. Mums sagādā lieku darbu šķirot krāmus miskastē, bet bērniem, kuriem nedarbojušās lietas tiek atkal ir bēdas. Tādēļ lūdzu mainīties nesam mantas, kas ir maināmas, kādas jūs arī paši labprāt saņemtu vietā.
- Un tad nedēļas izskaņā -- sestdienā, šoreiz 1.septembrī,  "muki.lv" Kalnciema ielā 40 no plkst. 11 līdz 17 -- ikviens, kura rīcībā būs muki lati, varēs tos iztērēt, iegādājoties citas rotaļlietas no "Mantu maiņas" plaukta. Rotaļlietas varēs izvēlēties pēc principa "kurš pirmais brauc, pirmais maļ" -- pirmajiem nācējiem, protams, rotaļlietu izvēle būs plašāka.
- Maiņai nodotās rotaļlietas nebūs iespējams pārdot vai nopirkt par naudu. Viss, kas "Mantu maiņas" laikā neatradīs savus jaunos saimniekus, tiks nodots kādai labdarības organizācijai!
- Ja muki lati nolūkotajām lietiņām būs par maz, tos gan būs iespējams papildus iegādāties par naudu -- 1 mukais lats tiek pielīdzināts 1 eiro. Šī ir lieliska iespēja piedalīties arī pašiem mazākajiem, kam varbūt vēl nav iekrājies daudz apmaināmu mantiņu. Visa iegūtā naudiņa arī tiks ziedota.

Reklāma
Reklāma