Par matu no traģēdijas: Ķekavas sākumskolas jaunajā sporta zālē treniņa laikā nokrīt spole

Par mata tiesu no traģēdijas izdevies izvairīties Ķekavas pirmo klašu skolēniem! Viņu florbola treniņa laikā vakar norāvās un nogāzās smaga metāla konstrukcija - daļa no basketbola groza stiprinājuma. Spēcīgajā triecienā ieplaisāja pat florbola sacīkstēm ieklātais īpašais grīdas segums, ziņo LTV "Panorāma".

Foto: Facebook.com/dainis.osemljaks

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Facebook.com/dainis.osemljaks

 

Tikai pirms 14 dienām atklātā Ķekavas skolas sporta halle pēc notikušā slēgta. Savu izmeklēšanu, visticamāk,  sāks arī policija, jo skolēnu vecāki uzrakstījuši iesniegumu par notikušo.

"Sajūtas šausmīgas! Trīs metri no viņa nokrita. Nekādas labās sajūtas nebija," saka Kristapa tētis Guntis Sīga. "Tās trosītes! Es ar tādām vīnogas sienu! Grūti iedomāties, kas pie tā ir vainīgi."


Ķekavas domes vadība uzskata, ka šo defektu ātrāk atklāt neesot bijis iespējams. Tas izpaudies, tikai sākot lietot groza pacelšanas mehānismu. 

 

Reklāma
Reklāma

"Iekārtas savus defektus parāda, ekspluatējot ēku," intervijā LTV "Panorāmai" stāstīja Ķekavas domes priekšsēdētāja vietnieks Aigars Vītols. "Paldies Dievam, visi ir sveiki un veseli."

Atbildīgos par negadījumu viņš nespēj nosaukt, vien apgalvo, ka tikšot pieaicināti speciālisti, lai atkārtoti izvērtētu iekārtu un konstrukciju tehnisko stāvokli.

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv