Iegūsti skaistāku augumu jau šovasar

Dažādu sieviešu un vīriešu stāsti, par savām ķermeņa estētiskajām problēmām, ir iedvesmojuši, kosmētiskās un medicīniskās aparatūras ražotāju Overline no Itālijas, kas apvienojot modernākās tehnoloģijas izstrādājuši efektīvas aparātprocedūras ķermenim - RESHAPE AND TONE, ar piecām dažādām funkcijām vienas procedūras laikā.

Skaistuma terapijas telpa piedāvā efektīvas aparātprocedūras ķermenim.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skaistuma terapijas telpa piedāvā efektīvas aparātprocedūras ķermenim.

Tā ir piecu unikālu procesu sinerģija, kas veicina liekā svara, lokālo tauku nogulšņu, celulīta, striju samazināšanos, kā arī ādas un muskuļu tonusa uzlabošanos.

 

* Vasaru gaidot, tiek pārcilāts drēbju skapis un ir liela vilšanās, ka pēc aukstās sezonas nekas no tā satura neiepriecina. Un ne jau tāpēc, ka vasarīgās drēbes būtu apnikušas, bet tāpēc, ka „ziemas neredzamie tauciņi" uzkrājušies, ādai samazinājusies elastība, muskuļu tonuss pasliktinājies, kopējā aina - ķermeņa aprises izskatās ne īpaši pievilcīgas. (Natālija)


* Pēc bērniņa piedzimšanas nepatīku sev - strijas, liekais svars, palielais puncis traucē. (Diāna)


* Ikdienā - darbs, stress, rūpes par bērniem, sadzīve, maltītes gatavošana un citu pienākumu pildīšana, nepietiek spēka un dažreiz pat vēlmes doties uz sporta zāli, ievērot veselīgu un pareizu ēšanu, jo nogurums ņem virsroku, un supervēlēšanās, izskatīties kā Demijai Mūrai pēc 40.gadiem atkal paliek kā tālā vīzija nākotnē. (Simona)


* Depresija, sāpīgs zaudējums, slimība, kuras rezultātā jādzer dažādas zāles, izjauc organisma līdzsvaru un harmoniju. Pazūd svars, muskuļu tonuss, āda nokarājas kā audums. (Bruno)


* Sportoju, par veselību īpaši nesūdzos, taču vēl gribas ķermeņa reljefu izcelt, virsējie tauciņi nepatīk. (Ēriks)


Procedūra sākas ar klienta veselības stāvokļa diagnostiku un vēlmju izvērtēšanu. Speciālists, piemeklē un iesaka efektīvāko bandāžu, kurā tiek veikta problēmzonas ietīšana pirms procedūras. Tiek izvēlēta piemērotākā programma problēmas risināšanai, lai sasniegtu maksimālus rezultātus.

 


Standarta programmā darbojas pieci pēc intensitātes regulējami faktori: 


Elektroporācija - neinvazīva aktīvo vielu ievadīšana, alternatīva klasiskajai mezoterapijai, kas ārstē celulītu, uzlabo ādas tonusu, samazina lokālo tauku apjomu.


Elektrolipolīze - aktivizē vielmaiņu ādas taukšūnās, kā rezultātā ārstē celulītu un samazina ķermeņa apjomu.
Elektrostimulācija - stiprina saistaudus, tonizē ādu, atjauno muskuļu apjomu.


Limfodrenāža - uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus – toksīnus, novērš liekā šķidruma uzkrāšanos.


Termālā inversija – karstās 40°t/ aukstās 20°t temperatūras inversija, kas uzlabo rezultātu, iedarbojoties sinerģētiski iepriekš minētajām procedūrām.

Reklāma
Reklāma


Procedūra ir saudzīga un nesāpīga, turklāt tā nodrošina ilglaicīgus rezultātus un ir piemērota arī īpaši delikātām un grūti uzveicamām problēmzonām – augšstilbu iekšpusei, zonai virs ceļiem, augšdelmu "eņģeļu spārniņiem".


Ķermeņa modelēšanas rezultāti ir pamanāmi jau pēc pirmās reizes. Āda kļūst gludāka un tvirtāka, celulīts un ķermeņa apjomi sāk samazināties, radot sajūtu, it kā būtu intensīvi trenējies sporta zālē. Ja motivācija mainīt sevi un savu dzīvi ir Jūsu mērķis un gribasspēks, tad mēs palīdzēsim tos īstenot!


Efektīgākam rezultātam iesakām apvienot aparātprocedūras ar sportu,  un veselīgu uzturu.

 


Kur: Skaistuma terapijas telpa, Antonijas ielā 24-18, Rīgā


Izmēģinājuma procedūras cena:
Ar bandāžu (kas piesūcināta ar serumu) 40 EUR
Ar pretcelulīta gēlu 28 EUR

Vienas procedūras cena:
Ar bandāžu (kas piesūcināta ar serumu) 50 EUR
Ar pretcelulīta gēlu 35 EUR

Kursa cena (6 reizes):
Ar bandāžu (kas piesūcināta ar serumu) 250 EUR
Ar pretcelulīta gēlu 175 EUR
Procedūras ilgums: 60 min
Ieteicamais kurss - 6 reizes, kuras var veikt ar intervālu 48 stundas starp procedūrām.
Kosmētikas līdzekļi: bandāžas (bindes), kas piesūcinātas ar speciālu serumu (hialuronskābe, vitamīni, minerālvielas, L-karnitīns, kofeīns, dažādu augu ekstraktiem u.c.) un pretcelulīta gēls, kas palielina procedūras efektivitāti.

 

 

Vairāk par mums:
www.skaistumaterapija.lv  

Tel: 25132866; 29688500