Lielā Talka šogad notiks 23.aprīlī. Aicina pieteikt sakopjamās vietas

Šī gada Lielā Talka norisināsies 23.aprīlī un par tās vadmotīvu izvēlēts sauklis “Latvijai BŪT zaļai!”, tādējādi iedzīvinot Latvijas mērķi virzīties uz zaļākās valsts pasaulē statusu.

Foto no Talkas.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Talkas.lv

Šobrīd ikvienam ir iespēja dot savu ieguldījumu valsts sakopšanā, mājaslapā talkas.lv sadaļā “Kartes” atzīmējot pamanītās piesārņotās vietas jebkur Latvijā, kuras vajadzētu sakopt 23.aprīlī. Piesārņoto vietu kartē ikviens Latvijas iedzīvotājs tiek aicināts maksimāli precīzi piesārņotās vietas, lai gan talku organizatoriem, gan citiem vērīgajiem cilvēkiem būs iespēja aplūkot šos punktus, kā arī papildināt šo karti ar pašu atrastajām piesārņotajām vietām.

 

Reklāma
Reklāma

“Lielā Talka par savu šī gada saukli ir izvēlējusies projekta galveno motīvu – „Latvijai BŪT zaļai!”. Talkošana visiem kopā ieaudzina cilvēkos rūpes par savu zemi, un tas ir pirmais solis uz mīlestību pret savu valsti. Tāpēc Talka kā tāda nav pašmērķis – svarīgākais ir „veikt talku” cilvēku domāšanā un ikdienas paradumos! Tāpēc arī ticu, ka mēs kopīgiem spēkiem varam panākt to, ka Latvija būs zaļākā!” uzsver “Lielās Talkas” vadītāja Vita Jaunzeme.