Noskaidrotas ģimenes, kas dosies uz bezmaksas nometni "Daba dziedē"

Mūsdienās arvien vairāk un vairāk cilvēki atgriežas pie dabas - lai gūtu spēku, veselību, mieru un harmoniju. No vecmāmiņu pūralādēm velkam ārā dažādus padomus un ieteikumus, ko likt lietā veselības uzlabošanas un nostiprināšanas nolūkā, mājsaimniecības darbu veikšanā un vienkārši dabai draudzīgā dzīvesveida realizēšanā. 

Trīs bezrūpīgas dienas kopā ar tuvajiem - nometnē Daba dziedē

FOTO: Shutterstock.com

Trīs bezrūpīgas dienas kopā ar tuvajiem - nometnē "Daba dziedē"

Lai dalītos savās zināšanās par dabas dziedniecisko spēku, Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols”    viesu namā "Brūveri" organizē bezmaksas nometni 10 ģimenēm, kuras bija iesūtījušas ineresantākos pieredzes stāstus par to, kā viņi izmanto augus, tējas, dabas līdzekļus ikdienā, sadzīvē, veselības uzturēšanai un skaistumam.
 

Uz nometni dosies:
Kuzņecovu ģimene, Eltermaņu ģimene, Rubļevsku ģimene, Ūdru ģimene, Smirnovu ģimene, Bernātu ģimene, Špīlbergu ģimene, Zariņu ģimene, Zita Plūme ar ģimeni un Ramona Lūse ar ģimeni. 

 

Par projektu "Daba dziedē"

“Daba dziedē” ir Latvijas dabas iedvesmots projekts, kas apvieno Latvijā ražotus dabiskus zīmolus, vadošos veselīga dzīvesveida un sevis pilnveidošanas ekspertus. “Daba dziedē” esam radījuši, lai pulcētu kopā cilvēkus ar līdzīgiem uzskatiem, kas dabiskumu un veselību uztver kā dzīvesveidu, izvēlas un novērtē Latvijā ražotus produktus.

“Daba dziedē” izveidotājs ir Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols”, kas jau vairāk kā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles, lai padarītu dabas dziedinošo spēku tuvāku un pieejamāku cilvēkiem visā pasaulē. Starp “Silvanols” draugiem jau ir daudzi Latvijas vadošie medicīnas speciālisti, farmaceiti un klienti, kas ir par dabisku un veselībai draudzīgu produktu izvēli. Patiesi ceram, ka “Daba dziedē” koncepts spēs piesaistīt aizvien jaunus šāda viedokļa piekritējus, lai kopīgi iesaistītos “Daba dziedē” aktivitātēs, padarot Latviju un visas sabiedrības domāšanu vēl zaļāku,

Mēs ticam, ka daba tiešām dziedē, un aicinām visus pievienoties “Daba dziedē” draugu pulkam, nākt ciemos uz “Daba dziedē” telti, iepazīties ar aktualitātēm mūsu mājas lapā, uzdot savus jautājumus, apmeklēt mūsu rīkotās lekcijas, atbalstītos pasākumus un citas aktivitātes, lai klātienē tiktos ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un iepazītos ar jaunākajiem uz dabiskām izejvielām balstītajiem produktiem un to radītājiem.

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.dabadziede.lv