Apmeklēji Gudro Sievu skolā bezmaksas nodarbību par bērna veselību? Ieskaties, varbūt esi laimējis balvu!

Aprīļa beigās un maija sākumā "Silvanols" projekta "Daba dziedē" ietvaros kopā ar Gudro Sievi skolu organizēja bezmaksas nodarbības vecākiem par dažādiem ar bērnu veselību saistītiem jautājumiem. Nodarbībām noslēdzoties, organizējām loteriju, kurā piedalījās visi nodarbību apmeklētāji, par iespēju saņemt "Silvanols" sarūpētu dāvanu. 

“Daba dziedē” izveidotājs ir Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols”, kas jau vairāk kā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles, lai padarītu dabas dziedinošo spēku tuvāku un pieejamāku cilvēkiem visā pasaulē.

FOTO: Shutterstock.com

“Daba dziedē” izveidotājs ir Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols”, kas jau vairāk kā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles, lai padarītu dabas dziedinošo spēku tuvāku un pieejamāku cilvēkiem visā pasaulē.

Dāvanu saņem: Ilze Apšeniece.

Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi. 

 

Uzvarētājs saņems: 

Piparmētru FaringoSpray
Atvieglo mutes dobuma un rīkles gala gļotādas kairinājumu pēc dažādu manipulāciju veikšanas vai iekaisumu gadījumos.
Sastāvs: Piparmētru eļļa, Rozmarīna ekstrakts, Kliņģerīšu ziedu eļļas ekstrakts, Smiltsērkšķu eļļa.
Visas līdzekļa sastāvā esošās vielas ir dabīgās eļļas, kas veido mehānisku aizsargslāni uz mutes dobuma un rīkles gala gļotādas. Tas palīdz uzturēt gļotādu mitru un elastīgu, mazina diskomforta sajūtu un sāpes, samazina skrāpēšanas sajūtu kaklā un berzi, tādejādi atvieglojot arī ēdiena kumosu norīšanu.

 


Nefrosan

Uztura bagātinātājs
Dabīgs ārstniecības augu balzams, kura sastāvā ir izmantota svaigi spiesta Latvijas dzērveņu ogu sula, kas piešķir patīkami skābu garšu un dzērvenēm raksturīgu aromātu. Nesatur mākslīgas krāsvielas un aromatizētājus.
Sastāvs: Dzērveņu sula.
Satur vitamīnus, mikroelementus un antioksidantus. Pateicoties augstajam C vitamīna saturam, to izmanto saaukstēšanās slimību gadījumos, lai paātrinātu atveseļošanos, arī saaukstēšanās slimību profilaksei. Piemīt pretiekaisuma, antibakteriālas, pretvīrusu un drudzi mazinošas īpašības.

 


KinderSil

Reklāma
Reklāma

Uztura bagātinātājs
D vitamīnu saturošs sīrups. Īpaši ieteicams bērnu uzturam no 1 gada vecuma augšanas periodā. D vitamīns nepieciešams bērnu kaulu normālai augšanai un attīstībai. Sastāvā izmantota svaigi spiesta Latvijas cidoniju sula un mežrozīšu augļu sīrups, kas piešķir patīkami saldu garšu un aromātu. Nesatur mākslīgas krāsvielas un aromatizētājus.
Sastāvs: Kalcijs, D vitamīns, Pantotēnskābe, B1 vitamīns, B6 vitamīns, B2 vitamīns, Cidoniju sula.

 

 

Relaxen balzāms

Uztura bagātinātājs
Dabīgu ārstniecības augu balzams, kuru sastāvā izmantota svaigi spiesta Latvijas dzērveņu sula, medus, asinszāles un māteres lakstu tinktūra, kas piešķir patīkami saldu garšu ar baldriāna aromātu. Nesatur mākslīgas krāsvielas un aromatizētājus.
Sastāvs: Dzērveņu sula, Vīgriezes ekstrakts, Vilkābeles ekstrakts, Māteres ekstrakts, Asinszāles ekstrakts, Apiņu ekstrakts, Melisas ekstrakts, Cukurs, Medus, Baldriāna ekstrakts.

 

 

Relaxen Forte

Uztura bagātinātājs
Dabīgs ārstniecības augu uztura bagātinātājs - tabletes, kura sastāvā izmantoti melisas lapu, baldriāņa sakņu, māteres lakstu un apiņu augļkopu sausie ekstrakti. Nesatur mākslīgas krāsvielas un aromatizētājus.
Sastāvs: Ārstniecības melisas lapu ekstrakts, Ārstniecības baldriāna sakņu ekstrakts, Sirds māteres lakstu ekstrakts, Apiņa augļkopu ekstrakts, Vilkābeļu ziedu un lapu ekstrakts.

 

Ieskaties: www.silvanols.lv un www.dabadziede.lv

 

ATCERIES: Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.