Fantastiski! Izgudrotas kurpītes speciāli selfijiem. VIDEO

Nudien vairs nevar paredzēt, ko mums tālāk piedāvās svarīgā selfiju zinātne. Kompānija "Miz Mooz" dzīvo līdzi patērētāja prasībām - radītas kurpītes selfiju mīļotājām. Iestutē apava purngalā savu iPhone un pacel kājiņu pret seju!

Ekrānuzņēmums no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ekrānuzņēmums no video.

 

Kā stāsta apavu kompānijas dizainere, nesen izgudrotais "selfie stick" jeb pašiņmiets bijis liels atrisinājums "problēmai". Taču ne pavisam pilnīgs - zizlis tomēr jānēsā līdzi, jāstutē... Tad nu inovatori nākuši klajā ar savu artavu selfiju mīļotājām, piedāvājot visnotaļ klasiska izskata kurpītes, kuru purngals piemērots viedtālruņa iestutēšanai tajā. Tur atrodas punkts, ko ar kājas pirkstu nospiest. Un viss - attēls gatavs! Kā lielāko ieguvumu kurpju dizainere min faktu, ka tagad personai ir brīvas abas rokas - vairs nebūs redzams nodevīgais augšdelms, kas demonstrēja, ka tu pati sevi fotografē.

"Miz Mooz" apavu kompānija nav vienīgie, kas prāto, kā gan selfijošanas bumu padarīt iespējami ērtāku. Nesen vācu dizaineris radīja īpašu roku, lai citiem parādītu, ka tu nemaz neesi tik vientuļa, lai taisītu selfijus - tevi kāds fotografē.

 

Reklāma
Reklāma

Avots:  www.kasjauns.lv