Norisināsies pirmā veselības un labsajūtas diena

Sestdien, 18. aprīlī, Biznesa augstskolas Turība telpās visas dienas garumā norisināsies Latvijā pirmā Veselības un labsajūtas diena, kuras ietvaros veselīga un apzināta dzīvesveida entuziasti varēs noklausīties vairākas izglītojošas lekcijas, piedalīties praktiskajos semināros, kā arī izmēģināt dažādas aktuālas prakses pašsajūtas uzlabošanai.  

Veselības un labsajūtas dienas mērķis ir iedvesmot jauniem atklājumiem, dot iespēju satikt līdzīgi domājošos un iepazīt sevi dziļāk.

FOTO: Shutterstock.com

Veselības un labsajūtas dienas mērķis ir iedvesmot jauniem atklājumiem, dot iespēju satikt līdzīgi domājošos un iepazīt sevi dziļāk.

Veselības un labsajūtas dienas mērķis ir iedvesmot jauniem atklājumiem, dot iespēju satikt līdzīgi domājošos un iepazīt sevi dziļāk. Diena sāksies ar divām jogas nodarbībām – hatha jogu un Latvijā salīdzinoši nesen pieejamo YOGAFLOW jogas telpas Urban Yoga pasniedzēju vadībā. Šīm praktiskajām nodarbībām sekos no Austrālijas atbraukušā naturopāta, pasniedzēja, pētnieka un vairāku grāmatu autora, doktora Džona Fildera lekcija par svaigēšanas pozitīvo ietekmi uz veselību un tās nozīmi dažādu slimību profilaksē un ārstēšanā. Pieredzējušais naturopāts dalīsies savās zināšanās par to, kā uzturs spēj nodrošināt labu veselību un vitalitāti. Pēc lekcijas klātesošajiem būs iespēja uzdot Džonam Filderam jautājumus diskusijā, kuru moderēs dabiskās veselības atjaunošanas centra ReCure dibinātāja Guna Bīlande.
 

Pēcpusdienā norisināsies praktiskais seminārs par svaigi spiestu sulu un zaļo kokteiļu lietošanu ikdienas uzturā, ko vadīs biodigitālās arhitektūras speciālists un veselīga dzīvesveida vēstnieks Arne Riekstiņš, kā arī dzīvesstila bloga HappyWhispers.lv veidotāja Līga Andžāne, savukārt dabas žurnāliste un žurnāla Vides Vēstis galvenā redaktore Anitra Tooma uzstāsies ar lekciju par to, kā izdzīvot mūsdienu “sintētikas laikmetā”, kad reti kurš aptver, cik ļoti mūsu endokrīno sistēmu ietekmē plastmasas trauki, sintētiskie apģērbi un, cik daudz “piesārņojuma” mēs ikdienā nopērkam.


Paralēli notiks arī Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītāja Zuargusa lekcija par emocionālo inteliģenci. Viņš pastāstīs par inteliģences attīstīšanas metodēm, ko izmanto Google darbinieku apmācību programmās, kā arī Stenfordas, Hārvardas un Bērklijas universitātēs, iepazīstinot arī ar neirozinātnes, endokrinoloģijas, psiholoģijas un zinātnes, kā arī biznesa un izglītības organizāciju pētījumiem par to, kā strādāt ar savu emocionālo attīstību.


Pēcpusdienā sievietēm būs iespēja apmeklēt mandalu deju praktisko semināru pie pasniedzējas Evijas Saminskas, savukārt Veselības un labsajūtas dienas noslēgumā ikviens klātesošais varēs piedalīties vakara jogas nodarbībā pie kanādiešu pasniedzējas Lisas Bifinas vai maskavietes Tatjanas Koroļovas vadībā iepazīties ar Streļņikovas elpošanas metodi.

Reklāma
Reklāma


Veselības un labsajūtas dienas pasākumi notiks vairākās auditorijās vienlaicīgi. Vietu skaits uz praktiskajām nodarbībām ir ierobežots – lai garantētu līdzdalību jogas, deju un elpošanas nodarbībās, pēc priekšampaksas veikšanas reģistrē savu dalību, sūtot e-pastu uz hello@happywhispers.lv.


Biļetes var iegādāties www.ekase.lv


Atjaunojies un uzlādējies dzīvesprieka un labsajūtas pilnam pavasarim!


Pasākumu organizē dabiskās veselības centrs ReCure sadarbībā ar jogas studiju Urban Yoga un veselīga dzīvesstila blogu HappyWhispers.lv.